Almassora i el PortCastelló tixen aliances per la zona logística

Totes dues entitats potenciaran la zona logística després de l’última reunió de col·laboració

Almassora i el PortCastelló tixen aliances per la zona logística
06/10/2020 -

L’Ajuntament d’Almassora i l’Autoritat Portuària de Castelló potenciaran accions conjuntes durant el futur desenvolupament de la zona logística del port i els seus espais confrontants. El Pla General d’Ordenació Urbana de Castelló (PGOU) recull totes aquestes accions. L’alcaldessa d’Almassora, Merche Galí, al costat de la regidora de Territori, Carmina Martinavarro, han mantingut una reunió de treball amb el president de l’Autoritat Portuària, Rafa Simó, i la directora, Ana Ulloa, per a estrényer la col·laboració entre totes dues institucions.

D’una banda, el president de l’Autoritat Portuària ha valorat la cita “l’objectiu d’aquestes reunions és estrényer les relacions que mantenim per a aprofitar les oportunitats que ens donarà el desenvolupament d’una zona logística a l’entorn del port i al costat del terme d’Almassora”. A més, Simó també ha fet referència a “la importància de fer partícip al consistori d’Almassora per a atraure noves empreses a aquest pol logístic”.

D’altra banda, l’alcaldessa ha extret conclusions positives de la trobada: “hi ha hagut molt bona sintonia entre totes dues entitats, hem fet arribar a l’Autoritat Portuària la necessitat d’Almassora per a unir-se a la plataforma logística del PortCastelló i beneficiar-nos d’una activitat econòmica tan important, a més, els veïns tindran una via ràpida d’eixida a la CV-18”.

En aquest sentit, l’Ajuntament d’Almassora valora la modificació del Pla General d’Ordenació Urbana de Castelló. Aquesta variant permetrà requalificar el sòl per a poder participar en la nova zona logística al costat del PortCastelló. D’aquesta manera, totes dues entitats podran potenciar el desenvolupament d’infraestructures en la costa d’Almassora.

El consistori ofereix promoure la creació d’un vial ràpid que connecte amb la CV-18 i que millore les comunicacions dels accessos a la platja d’Almassora. A més, aquestes actuacions permetran aprofitar el futur desenvolupament de la zona logística per la creació de l’estació intermodal i l’accés ferroviari sud.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari