Almenara obri la borsa de treball del Pla Extra

Almenara obri la borsa de treball del Pla Extra
01/03/2022 -

L’Ajuntament d’Almenara ja ha publicat les bases per a les contractacions del conegut Pla Extra per a aquest any 2022 que s’ha adaptat a les noves normatives provinents de la Reforma Laboral recentment aprovada. Les bases i formularis de la borsa, denominada aquest any “de peons i peones estacionals” es poden trobar en la seu electrònica o bé en el mateix ajuntament.

L’alcaldessa d’Almenara, Estíbaliz Pérez, ha assenyalat que “un any més convoquem aquesta borsa per a fer costat a l’accés al mercat de treball i la creació de llocs de treball, augmentar l’ocupabilitat a través de la pràctica laboral, afavorint les situacions de vulnerabilitat i disminuir la desocupació estacional”. Pérez ha assenyalat que “una vegada més la bossa estarà oberta tot l’any, encara que aquesta vegada l’hem adaptada a la nova Reforma Laboral tant en temps de contractació com en les seues característiques”.

Amb aquesta borsa es pretén reforçar la brigada d’obres i serveis de l’Ajuntament d’Almenara en determinats moments i èpoques de l’any, així com en el suposat cas de necessitat puntual per diversos motius que puga sorgir. Les funcions serien l’acompliment de les tasques pròpies de la brigada amb les seues especialitats i oficis, així com neteja de platges, i col·laboració en la celebració d’actes lúdics, festius o esportius, així com les tasques que s’estimen oportunes i que siguen necessàries.

El període de contractació, els horaris i el nombre de persones que es vagen contractant de la borsa dependrà de les necessitats de cada moment. Cal assenyalar que la borsa tindrà el seu procés de baremació i puntuació, per la qual cosa, la contractació s’anirà realitzant segons l’ordre que s’establisca en aquest apartat després del procés selectiu.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari