Arkano presentarà “Match” en un concert gratuït a Almassora

Arkano presentarà “Match” en un concert gratuït a Almassora
05/04/2022 -

El raper de freestyle Arkano presentarà el seu nou single “Match” a Almassora. El concert serà gratuït i tindrà lloc el 7 de maig en el Recinte Fester a les 22 hores, una setmana abans de les festes de Santa Quiteria. A més, a partir de les 17 hores hi haurà també exhibicions de grafiti i batalles de galls.

Arkano ha sigut campió de la prestigiosa Batalla de Galls de Redbull en 2015 i ha participat en diversos programes de televisió com La Voz kids, Masterchef i Late motiv. Fins i tot, ha creat el seu propi programa, Proyecto Arkano, on tracta temes que preocupen a la joventut (masclisme, homofòbia, xenofòbia i assetjament escolar). Així mateix, ha tret temes musicals al costat d’artistes rellevants a nivell nacional com Melendi, Alejandro Sanz i Rosana entre altres.

L’esdeveniment musical l’ha organitzat la Regidoria de Joventut de l’Ajuntament d’Almassora per a relacionar-lo amb la jornada d’art urbà celebrada recentment. “L’objectiu d’aquest concert és que el públic jove vinga amb ganes de passar-s’ho bé”, anuncia l’edil de l’àrea, María Luisa Renau.

Enguany la joventut d’Almassora ha contactat amb la música i l’art urbà. L’AMPA dels dos instituts del municipi ha realitzat unes jornades d’aquesta temàtica als carrers de la localitat. Una de les activitats ha sigut una batalla de galls al parc de José Mingol i una altra, un taller de grafiti.

L’Associació de Penyes i Collas d’Almassora (APCA) també ha organitzat el Mig Any Fester 2022 després de dos anys d’espera per la situació sanitària, dirigit als joves de la localitat.

L’esdeveniment ha reunit una multitud de penyes i collas del municipi. Aquest acte ha vingut acompanyat de música com el grup Fabián y su banda i dels dj locals Danny Mads i Elías.
Segons el departament, la programació d’enguany està repleta d’activitats per a joves a Almassora i serà encara major en el futur. De fet, l’Auditori Les Boqueres i el Casal Jove estan en obres per a convertir aquests espais en centres juvenils, on hi haurà tallers i cursos de formació. L’equip de govern pretén de, aquesta manera, augmentar els llocs d’oci, millorar la convivència intercultural i integrar al públic jove de la localitat en la vida laboral.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari