El barri Fàtima d'Almassora recupera les festes del 3 al 12 de setembre

Les activitats culturals estaran subjectes a un estricte protocol de seguretat per a evitar contagis de coronavirus

El barri Fàtima d'Almassora recupera les festes del 3 al 12 de setembre
20/08/2021 -

El barri de Fàtima recuperarà al setembre les seues festes després d’un any sense celebracions per l’impacte del COVID-19. L’alcaldessa d’Almassora, Merche Galí, i representants de la comissió cultural de Fàtima s’han reunit per a coordinar les activitats patrocinades per l’Ajuntament i subjectes a un estricte protocol de seguretat per a evitar contagis de coronavirus.

La setmana cultural tindrà lloc del divendres 3 de setembre al diumenge 12 i prevaldrà els concerts en format reduït per a garantir la normativa sanitària. Entre els actes clau figura la jornada Flamenco&Fusión (dissabte 4), ‘The Talent, El Musical’ (divendres 10) o el tribut a Mónica Naranjo ‘Vivo en libertad’ (dissabte 11).

A més d’aquests espectacles, la comissió ha previst un parc infantil aquàticWater Fest’ i cinema per a públic familiar amb l’objectiu que puguen participar majors i xicotets en les activitats programades. En aquest sentit, el barri acollirà un berenar sopa en un format que permeta seguir el protocol de seguretat vigent en aqueix moment i un concurs de paelles “controlat, complint també amb la normativa”.

La pròpia comissió cultural recorda que “haurem de ser escrupolosament correctes amb el compliment de la normativa COVID quant a aforaments i mesures de seguretat i higiene”. Per això, ha sol·licitat al veïnat que passe pel centre social del barri per a abonar la seua quota de 10 euros a partir de 8 anys i així poder realitzar la subscripció a l’associació de festes. L’objectiu passa per realitzar una estimació d’assistents a cadascun dels actes preparats.

L’alcaldessa d’Almassora ha agraït a la comissió “la seua predisposició a treballar de la mà amb l’Ajuntament, com sempre, però més en aquest moment en què és fonamental ser molt responsables amb les mesures contra la COVID”. “Recuperar les festes, encara que siga a través de la setmana cultural, marca un punt d’esperança cap a la normalitat després de tant de temps de restriccions i més a Fàtima, on l’esperit de barri i proximitat entre veïns està tan afermat”, en paraules de Galí.

La regidora de Festes, Isladis Falcó, ha confirmat que l’associació ja ha presentat la corresponent instància amb les necessitats perquè Policia Local i Servei Municipal de Manteniment i Logística (SMML) coordinen el tancament al trànsit de carrers, la senyalització i el muntatge d’escenaris, entre altres, amb l’objectiu que les festes es desenvolupen amb normalitat.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari