Becsa renovarà l’accés al polígon Ramonet d’Almassora per més de 89.000 euros

L’actuació és a càrrec de la Diputació de Castelló a través del pla 135

Becsa renovarà l’accés al polígon Ramonet d’Almassora per més de 89.000 euros
16/04/2022 -

L’àrea de Contractació de l’Ajuntament d’Almassora ha adjudicat a l’empresa Becsa SA els treballs de millora en l’accés al polígon Ramonet per un total de 89.736,58 euros, IVA inclòs. La intervenció, amb un termini d’execució de dos mesos, remodelarà la rotonda des de la nacional 340 i el paviment de la zona amb càrrec a la Diputació de Castelló a través del pla provincial 135. El consistori continua així amb la seua intenció d’impulsar els polígons industrials del municipi i atraure nous inversors.

La signatura adjudicatària, que ha sigut l’única candidata que ha presentat oferta durant el procés de licitació, remodelarà la rotonda d’accés mitjançant la vegetació de la mateixa amb jardineria xeròfila per a millorar l’aspecte del polígon. Cal destacar que aquest és un dels punts amb major afluència de trànsit de camions i un altre tipus de vehicles del municipi. El contracte també inclou l’asfaltat dels accessos, el de la mateixa rotonda i la confluència situada entre el camí Pla de Museros i Hostalassos.

D’aquesta manera, l’equip de govern complirà amb la seua promesa a les empreses de la zona, que reivindicaven millores en aquest entorn industrial. L’entrada al recinte des del municipi i des de l’antiga N-340 està molt degradada, a més de mancar de senyalització. Els treballs tenen un termini d’execució de dos mesos a comptar des de la signatura de l’acta de comprovació del replanteig, per la qual cosa el consistori preveu que abans d’estiu estiguen finalitzats per complet.

La licitació de l’actuació va aconseguir els 104.999,99 euros. La major part del pressupost licitat està destinat a l’asfaltat (50.732,73 euros), seguida de l’obra civil (21.399,26 euros) i, a continuació, la jardineria (17.157,45 euros). El projecte econòmic també contempla les demolicions, excavacions, reparacions de reg, mobiliari urbà, gestió de residus, seguretat i salut.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari