Un centenar d’operatius vetlarà pel tancament d’Almassora

Un centenar d’operatius vetlarà pel tancament d’Almassora
18/05/2023 -

Un centenar d’operatius treballaran aquest dissabte per a garantir el correcte desenvolupament del tancament de bous cerrils. Seguretat, sanitat i muntatge de barreres són els tres pilars bàsics de l’esdeveniment que compta amb major vigilància de les festes en honor a la patrona. Els festejos de Santa Quitèria arrancaran aquest divendres a mitjanit amb el tret de l’Esclat de Festa.
Després d’una nit d’activitat en el Recinte Fester, els carrers de la Vila es convertiran en protagonistes en el matí de festes amb la carrera de sis bous de Torrehandilla. Per a garantir un tancament segur, l’inspector José Alós ha reunit els col·laboradors amb l’objectiu de repassar l’operatiu, assignar els punts de vigilància de cadascun i valorar millores respecte de l’última edició.

En aquests casos seran 18 els agents de Policia Local apostats en el recinte taurí al costat de huit guàrdies civils, tres agents de Policia Autonòmica i 12 integrants de Protecció Civil. A més, altres 20 col·laboradors taurins degudament acreditats reforçaran el correcte desenvolupament de l’acte al costat de 17 pastors que acompanyaran al ramat dels sis de Torrehandilla.

L’aspecte sanitari també serà prioritari en l’organització del tancament del dissabte i l’Ajuntament d’Almassora tornarà a confiar la infermeria al cirurgià Gustavo Traver, acompanyat del seu equip. La posta principal està preparada ja al carrer Sant Isidre al costat d’una ambulància per a garantir un hipotètic trasllat urgent. Altres tres ambulàncies estaran repartides en les eixides del recinte (avinguda de la Mar, Raval i plaça de la Picadora).

La regidora de Festes, Isladis Falcó, ha agraït a tots els integrants d’aquest operatiu la seua “predisposició a treballar perquè el tancament isca bé, com sempre” i ha estés la felicitació a la resta de professionals auxiliars que participen en aquest i la resta del centenar d’actes programats, així com a les penyes que patrocinen el tancament al costat del consistori.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari