Cinc empreses opten a les obres del col·legi Ambaixador Beltrán d’Almassora

Cinc empreses opten a les obres del col·legi Ambaixador Beltrán d’Almassora
21/01/2021 -

El col·legi Ambaixador Beltrán d’Almassora compta amb cinc empreses candidates per a realitzar l’enderrocament i la posterior construcció del centre educatiu. D’aquesta manera, l’alcaldessa, Merche Galí, ha sigut present en l’obertura de pliques al costat dels tècnics de Contractació de l’Ajuntament. Aquests han confirmat que el procés administratiu d’adjudicació segueix els terminis previstos. Cal destacar que els treballs per a dur a terme aquesta actuació, integrada en el programa Edificant de la Generalitat Valenciana, començaran enguany i finalitzaran durant el 2022 amb una inversió total que supera els 5,7 milions d’euros.


Els empleats del consistori han comunicat a l’equip de govern les cinc mercantils candidates que opten a l’adjudicació dels treballs: Acciona Construcció, Añil Serveis Enginyeria i Obres (constructora del col·legi Regina Violant), Becsa, Gimecons i Urbamed. Durant les pròximes dates, els departaments d’Urbanisme, Contractació i Intervenció, estudiaran totes les propostes amb l’objectiu de triar la millor opció per als interessos de la comunitat educativa de l’Ambaixador Beltrán.


Pel que respecta a l’apartat econòmic, l’Ajuntament d’Almassora va traure a licitació a la fi de 2020 l’enderrocament i construcció del col·legi Ambaixador Beltrán per un total de 5.737.267,93 euros. D’aquesta manera, l’àrea d’Hisenda ha decidit dividir la inversió per a aquesta actuació en dos anys: d’una banda, un pressupost de 3,4 milions d’euros durant aquest 2020 i d’altra banda, 2,2 milions d’euros per a la conclusió de les obres durant l’any que ve.


Cal recordar que durant el mes de novembre passat, el consistori va destinar més de 40.000 euros en la fonamentació de l’aparcament de vehicles dels camps de Boqueres, amb l’objectiu de condicionar la zona per a col·locar els barracons del col·legi Ambaixador Beltrán, durant la demolició i construcció del nou centre educatiu. A més, la primera edil, la regidora d’Educació, Raquel Barberà, i els tècnics del consistori, van rebre a la comunitat educativa del centre per a exposar el disseny arquitectònic de la nova escola.


El nou edifici d’Ambaixador Beltrán comptarà amb sis unitats d’Infantil, 12 aules de Primària i un menjador amb capacitat per a 360 escolars repartits en dos torns. El centre educatiu ocuparà un espai total de 5.700 metres quadrats. El disseny del col·legi prioritza els espais oberts on la ventilació i les zones a l’aire lliure seran protagonistes. A més, el centre escolar aprofitarà la llum natural i l’espai que quedarà lliure després de l’enderrocament dels antics habitatges de docents situades al costat del col·legi.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari