Almassora manté l'essència de Santa Quitèria amb el concurs de cartell i fotografia

Almassora manté l'essència de Santa Quitèria amb el concurs de cartell i fotografia
09/03/2021 -

La Regidoria de Festes mantindrà el concurs de cartelleria i fotografia taurina malgrat la suspensió de les festes de Santa Quitèria 2021. D’aquesta manera, l’àrea dirigida per Isladis Falcó ha tancat les bases de la XVIII edició del certamen que premiarà tant el millor cartell com la millor fotografia taurina. Les persones participants presentaran els seus treballs fins al dia 20 d’abril a les 13 hores en el Servei d’Informació i Atenció Ciutadana (SIAC), planta baixa del consistori, a l’atenció de la Regidoria de Festes.

Cal recordar que igual que en les últimes edicions de tots dos concursos, el guanyador del certamen que premiarà al cartell que millor represente les celebracions patronals de Santa Quitèria obtindrà una recompensa de 600 euros. D’altra banda, la millor fotografia taurina serà premiada amb un import de 300 euros, mentre que el segon classificat rebrà una retribució de 200 euros. La decisió del jurat serà el 21 d’abril a partir de les 20 hores.

L’Ajuntament marca unes condicions per al lliurament de les obres que opten a millor cartell: participaran tots els artistes que ho desitgen sense límit en la quantitat de treballs presentats, l’obra adoptarà la forma vertical amb una superfície pintada de 65×90 centímetres i presentat en un bastidor de 70×100 centímetres, els originals es realitzaran mitjançant qualsevol procediment sempre que la seua reproducció litogràfica no oferisca dificultats.

A més, de manera visible i que regruix per la col·locació i mesura de les lletres, apareixerà l’escut de la vila amb vèrtexs superiors rectes, vèrtexs inferiors corbs i apèndix inferior central. La grandària del castell amb dues portes, adornat amb merlets, coronat amb tres torres també emmerletades. El fons de l’escut serà blau ‘panyone 2945’. El castell estarà definit amb carreus sobre un fons de color pedra clar ‘pantone 1245’.

Indispensablement, l’obra contindrà la cita ‘Festes de Santa Quitèria Almassora, Festes d’Interés Turístic Provincial’ amb l’etiqueta #promptehocelebrarem. Els concursants afegiran un lema en un sobre tancat al costat del cartell. Aquest sobre inclourà el nom, cognoms, domicili, població, data de naixement, NIF de l’autor i telèfon.

En segon lloc, el consistori també marca unes pautes per al concurs de fotografia: qualsevol artista local o forà podrà presentar-se amb una imatge en color o blanc i negre, el treball capturarà algun instant de la celebració de ‘bous al carrer’ a Almassora, la grandària no pot superar els 30×40 centímetres i estarà situada en una cartolina de 40×50.

Els candidats al premi, que podran presentar la quantitat d’opcions que vulguen, presentaran la imatge amb un títol i pseudònim. Les fotografies aniran acompanyades d’un sobre que inclourà: pseudònim, nom i cognoms, domicili, població, NIF, telèfon de contacte i lloc d’Almassora on estiga presa la fotografia.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari