El Consell amplia al 50% la subvenció de les obres de la Policia Local d'Almassora

Antoni Such confirma que la Generalitat pagarà 300.000 euros de la nova comissaria

El Consell amplia al 50% la subvenció de les obres de la Policia Local d'Almassora
09/03/2021 -

La Generalitat Valenciana ha ampliat al 50% el pagament de les obres de la nova central de la Policia Local d’Almassora, de manera que la institució autonòmica injectarà 300.000 euros al projecte, la mateixa quantia que el consistori, entre enguany i el pròxim. Així ho ha indicat el director general d’Administració Local, Antoni Such, en la reunió mantinguda amb l’alcaldessa, Merche Galí, i la regidora de Territori, Carmina Martinavarro, aquest matí.

Such ha confirmat que el Consell incrementarà la seva aportació en la conversió de l’Institut de Qualitat de l’Edificació, abandonat des de 2012, en seu de la Policia Local, a través d’un programa d’execució dividit en dues anualitats. Amb l’augment de la subvenció autonòmica en 50.000 euros respecte al pressupost anterior, cada administració assumirà una inversió idèntica per a atendre la sol·licitud de la Policia Local de disposar d’una comissaria més àmplia per a la millora de l’atenció ciutadana.

El projecte dissenyat pel departament municipal d’Urbanisme compta amb el vistiplau de la Generalitat Valenciana, que ja ha autoritzat la mutació demanial de l’edifici a favor del consistori i aquest ha emplenat en ple el procés per a avançar la transformació del centre de 1977 situat al carrer Indústria.

D’aquesta manera, l’antic laboratori passarà a ser una moderna seu de Policia Local de 518 metres quadrats construïts sobre una parcel·la de 3.632 en el polígon Millars, en l’accés a Almassora pròxim a l’estació de ferrocarril. El centre, de composició rectangular, mantindrà l’entrada pel carrer Indústria amb un vestíbul que donarà pas als despatxos, la sala d’espera una aula de formació de 110 metres quadrats, vestuari, armero, magatzem lavabos, menjador per a la plantilla d’agents, aula d’informàtica, sala d’atestats i un pati posterior al costat del magatzem.

L’alcaldessa d’Almassora ha agraït a la Generalitat l’aportació econòmica i les gestions realitzades per a donar ús a un edifici abandonat i atendre així les pretensions de la Policia Local i el servei que presta a la ciutadania. De fet, la ubicació del nou edifici en l’accés oest a la localitat permetrà incrementar l’atenció sobre els polígons industrials i deslocalitzar el servei de la reguarda en el consistori.

Una atenció al públic més discreta i personalitzada, espais d’emmagatzematge i modernes instal·lacions milloraran la comoditat d’agents i públic en general, que substituirà les consultes en la finestreta actual en l’edifici de l’Ajuntament per una central concorde al cens actual.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari