El Consell estén un any el programa laboral ‘Et formem’ d’Almassora amb més de 720.000 euros

Superat el primer semestre de formació, 30 estudiants continuaran altres 12 mesos

El Consell estén un any el programa laboral ‘Et formem’ d’Almassora amb més de 720.000 euros
09/04/2021 -

La Conselleria de Treball de la Generalitat Valenciana ha notificat a l’Ajuntament d’Almassora l’extensió del programa laboral ‘Et formem’ durant un any més. El Consell subvencionarà amb 724.075,20 euros l’escola d’ocupació de la localitat des del dia 30 del mes que ve fins al 29 de maig de 2021. Cal destacar que l’alumnat ja ha completat sis mesos de formació i que si superen el primer nivell podran completar un curs més amb les mateixes condicions laborals i acadèmiques per a optar al segon nivell.

D’aquesta manera, la nova edició del programa laboral comptarà amb 10 persones per a cada especialitat: obra de paleta, jardineria i administració. Tots aquells que aproven durant els primers sis mesos podran continuar la seua formació durant un any més. En el cas que algun participant no supere la primera fase, la Regidoria d’Ocupació de l’Ajuntament buscarà altres aspirants que puguen completar les places vacants fins a aconseguir els 30 participants.

Els 30 estudiants-treballadors continuaran la feina d’especialització en el Centre de Formació d’Almassora, situat en l’avinguda José Ortiz al costat de l’edifici dels Serveis Socials. Cal recordar que cada grup de 10 alumnes fa diferents tasques segons la seua especialitat: millora en les instal·lacions del mateix Centre de Formació, instal·lació i manteniment de les zones verdes del cementeri d’Almassora i treballs administratius en dependències municipals.

A més, l’alumnat de les tres especialitats continuarà amb el seu contracte de formació, amb el sou equivalent al salari mínim interprofessional i amb el mateix horari de huit hores al dia de dilluns a divendres. Les huit places del professorat continuaran vigents durant aquesta pròrroga de la formació: un director, un auxiliar administratiu, un docent de suport, un mestre per a cadascuna de les tres especialitats, un docent de prevenció de riscos laborals i un d’anglés.

Finalment, el regidor d’Ocupació de l’Ajuntament d’Almassora, Javier Martí, ha declarat que “amb la situació econòmica i social que vivim actualment amb la COVID-19, l’extensió per un any més d’aquest programa laboral és una grandíssima notícia per a l’alumnat i l’equip docent”. “Agraïm al Consell l’aprovació de la nostra petició de pròrroga perquè aquests 30 alumnes puguen continuar formant-se alhora que cobren el salari mínim interprofessional”, ha afirmat l’edil de l’àrea.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari