José Martí: "Comptem amb la Plana per a construir la nova solidària Diputació"

Ho ha manifestat a Almassora en el transcurs de la visita que ha realitzat amb motiu de les festes del Roser

José Martí: "Comptem amb la Plana per a construir la nova solidària Diputació"
14/10/2019 -

El president de la Diputació, José Martí, ha manifestat a Almassora que “la nova Diputació que volem construir ha de ser de tots i per a tots; no pretenem que siga una Diputació de particulars, ni que estiga tancada per a ningú, sinó, just el contrari, oberta a tots”. Per això, ha explicat que “encara que sempre diem que estem especialment preocupats per l’interior despoblat, vull assenyalar que es tracta d’una preocupació que es construeix des de la solidaritat de les ciutats importants de la Plana, i comptant amb elles, com amb Almassora”. Ha afegit que “comptem i molt amb Almassora”.

Martí ha destacat que “les grans ciutats són les que aporten la major part del pressupost de la Diputació i, per descomptat, han d’estar presents en el nou model que estem impulsant i formar part d’ell; un model solidari, que pensa en tots els ciutadans de la nostra província”.

Una província que ha titllat de “magnífica”. En aquest sentit ha recordat que ahir va tindre l’ocasió de contemplar-la des de l’aire en un vol que va realitzar amb els responsables del Consorci Provincial de Bombers i va poder contemplar “l’equilibri que tenim entre la costa i la muntanya, que suposa un gran potencial ´turístic al qual entre tots hem de traure el major rendiment possible”.

El president de la Diputació ha realitzat aquestes manifestacions a Almassora, localitat que ha visitat amb motiu de la celebració de les seues festes, unes celebracions que ha recordat que coneix perquè ha visitat moltes vegades com a alcalde de Suera i que “ara em resulta també molt grat visitar com a president de la Diputació”. Durant la visita ha estat acompanyat per l’alcaldessa, Merche Galí, i pels diputats provincials Santiago Agustí i Lluïsa Monferrer, amb els quals ha visitat el museu del joguet i participat en un menjar festiu. Prèviament, ha signat en el llibre d’honor de l’ajuntament.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari