El Dia dels Majors reuneix més de 900 persones a Almassora

El Dia dels Majors reuneix més de 900 persones a Almassora
24/05/2022 -

El Dia dels Majors reunirà aquesta vesprada a més de 900 persones en la plaça Pere Cornell d’Almassora. Els assistents gaudiran d’un berenar amenitzat per un tribut a Rocío Jurado de la mà de Tamara Jerez. Així mateix, els aficionats taurins viuran una nova vesprada de bous amb dues exhibicions de les ramaderies ‘Toros del torero’ i ‘Casa de los toreros’.

La jornada ha començat a les 9 del matí en el camp de futbol municipal de Boqueras amb diferents jocs per als majors de 60 anys. La Regidoria de Serveis Socials ha comptat amb la col·laboració de Patagònia Esports i la Diputació de Castelló per a organitzar aquesta sessió esportiva anomenada ‘¡Nunca dejes de jugar!’. A l’esdeveniment, al qual han participat persones de fins a 90 anys, s’han inscrit un total de 87 majors.

Futbol, hoquei, bitles o petanca han sigut algunes de les modalitats practicades i en les quals els participants han pogut demostrar les seues habilitats. La jornada s’ha dut a terme en altres 11 municipis amb la idea de celebrar una final provincial a Benicarló el 17 de juny, on els guanyadors competiran en representació del seu municipi.

El Dia dels Majors arribarà al seu moment més especial a les 18 hores amb l’obertura de portes perquè els 950 assistents que prèviament s’havien inscrit puguen prendre seient i rebre l’habitual berenar compost per un entrepà, una peça de fruita, aigua i un dolç. La cantant malaguenya de cobles, balades i flamenc, Tamara Jerez, amenitzarà la vesprada amb un tribut a Rocío Jurado a les 18.30 hores sobre l’escenari habilitat per a l’ocasió en la plaça Pere Cornell.

De manera paral·lela, tindrà lloc a la mateixa hora una sessió més de ‘bous per la Vila’, aquesta vegada amb el salvatge, Trasnochador, de la ramaderia Toros de El Torero, patrocinat per les penyes El Trasto y Juventud Taurina i, d’altra banda, el bou de la ramaderia Casa de Los Toreros costejat per la penya El Comboi. La festa taurina seguirà a les 23.30 hores amb l’embolada dels dos bous exhibits durant la vesprada.

La setmana continuarà demà amb una jornada plena d’activitats infantils per a celebrar el Dia de les Xiquetes i els Xiquets. Jocs tradicionals, inflables, festa de l’espuma, etc., cobriran la programació. De la mateixa manera, a la vesprada es farà lliurament dels premis de la X Ruta de la Tapa i el Vi en la sala d’actes de Caixalmassora.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari