El ple d'Almassora aprova una modificació de crèdit per a millorar la dotació de la Policia Local i executar obres antiinundacions

El ple d'Almassora aprova una modificació de crèdit per a millorar la dotació de la Policia Local i executar obres antiinundacions
18/09/2023 -

El ple de l’Ajuntament d’Almassora ha guardat un minut de silenci com a mostra de condemna i repulsa per l’assassinat masclista d’una treballadora de la residència municipal de la tercera edat Vicente Vilar Mollá. De nou, l’alcaldessa, María Tormo, ha traslladat a la família i amics de l’assassinada les condolences de tota la corporació municipal.

Durant la sessió s’ha aprovat, amb els únics vots a favor de l’equip de govern, una modificació de crèdit per import de 422.059,82 euros per a fer front a despeses pendents per a poder concloure l’exercici, així com a millores en les dotacions de la Policia Local i xicotetes actuacions per a previndre inundacions quan plou en diversos punts conflictius de la localitat.

Així, una partida anirà destinada a renovar el vestuari de la Policia Local, adquirir noves emissores, dues motos elèctriques i un vehicle híbrid. També es contemplen recursos per a la neteja de la platja en cas d’episodis de pluges torrencials i la renovació d’ordinadors per a actualitzar en el termini de tres anys un centenar de dispositius.

Quant a les obres per a evitar inundacions en el terme municipal, després d’un episodi fort de pluges, es contempla una actuació als carrers Castañeda i Verge de la Rosada amb l’objectiu de pal·liar els problemes que es registren després de la intervenció integral duta a terme en el barri de *Corell.

Una altra de les actuacions contempla una modificació urbanística al carrer Pont de Salvà per a garantir l’evacuació d’aigües pluvials per superfície. “Es tracta de xicotetes obres que són molt necessàries per a resoldre un problema que afecta els veïns quan plou i que ens han traslladat. Així que volem donar-los una resposta eficaç”, ha assenyalat l’alcaldessa, María Tormo. Es tracta de projectes que s’executaran abans de concloure l’any.

La modificació del pressupost aprovada, que compta amb l’informe favorable d’Intervenció, no genera dèficit en temes d’estabilitat pressupostària. A més, les despeses pels quals es pretén dotar de crèdit són específics i determinats i no estaven previstos en els comptes inicials. D’igual manera, no poden demorar-se fins al pròxim exercici.

Festius locals

Durant el ple ordinari d’aquest mes de setembre també s’han aprovat els festius locals del 2024. Seran els dies 8 d’abril, dia de Sant Vicent, i el 22 de maig, festivitat de la patrona Santa Quitèria.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari