El VI Certamen de l’Esperit Emprenedor registra 64 candidatures a Almassora

L’Ajuntament impulsa la convocatòria patrocinada per UBE amb 2.200 euros en premis

11/02/2022 -

El VI Certamen de l’Esperit Emprenedor d’Almassora ha registrat 64 candidatures als guardons del certamen convocat per la Regidoria de Joventut. Un total de 96 estudiants dels instituts Álvaro Falomir, Vila-roja i Centre d’FP Cervantes participen en les xarrades divulgatives prèvies del CEEI Castelló, els mentors del qual aporten les claus per a definir els projectes presentats al concurs patrocinat per UBE Corporation Europe.

La iniciativa, que arriba a la seua sisena edició amb l’objectiu de potenciar l’emprenedoria en la localitat, cerca fer aflorar el talent dels joves i visibilitzar a les iniciatives de la nova generació d’estudiants del municipi. L’incentiu són 1.400 euros en el cas de la categoria Projecte Empresarial i altres 800 euros repartits entre tres premis en la categoria Idea. En total, 2.200 euros per a premiar el talent de l’alumnat d’Almassora.

En aquesta línia, en els últims mesos CEEI Castelló ha desenvolupat un total de 14 xarrades en grups de Batxillerat, ESO i cicles formatius d’FP d’Almassora per a divulgar la convocatòria i, així mateix, per a guiar a l’alumnat en el desenvolupament d’iniciatives per a presentar-les al concurs, així com valorar les propostes.

Les persones encarregades d’impartir les xarrades introdueixen les claus per a la construcció de projectes empresarials, des de la coherència del negoci a la diferenciació respecte a la resta de mercat, la definició de productes o serveis, l’estratègia comercial, la viabilitat financera o la presentació del projecte, entre altres.

Un total de 196 estudiants d’IES Vila-roja, IES Álvaro Falomir i el centre d’FP Cervantes han participat en aquestes conferències i han conformat equips de treball que han presentat un total de 64 candidatures a la convocatòria, que es va tancar el diumenge 30 de gener. 46 propostes opten als premis en la categoria Idea i altres 18 en Projecte d’Empresa.

A partir d’aquest punt, una comissió seleccionarà cinc projectes de cadascuna de les categories del concurs, els creadors del qual hauran de presentar-les davant el jurat. L’acte de lliurament de premis tindrà lloc el pròxim 17 de febrer a l’Aula de Formació de l’Ajuntament d’Almassora.

Al llarg d’aquestes sis edicions, 1.160 alumnes d’Almassora han participat en les convocatòries a partir d’un total de 76 xarrades informatives. Així, des de 2016 s’han presentat un total de 214 candidatures en la categoria Idea i altres 62, en Projecte d’Empresa.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari