Una empresa d’Almassora pagarà 6.000 euros per abandonar els seus residus

La Policia Local multa amb 400 euros a altres dos veïns per deixar estris en la via pública

Una empresa d’Almassora pagarà 6.000 euros per abandonar els seus residus
23/12/2020 -

La Policia Local d’Almassora ha imposat una multa de 6.001 euros a una empresa de mobles d’Almassora per depositar residus urbans no domiciliaris en llocs no autoritzats. En concret, els agents ratifiquen en el seu informe la infracció comesa per José M.F. al carrer Sant Quitèria (l’Alcora), on va usar el contenidor de residus sòlids per a depositar el material d’embalatge de la factoria.

Finalitzat el termini de 15 dies hàbils després de la notificació de l’expedient sancionador a l’interessat sense que haja presentat al·legacions, la Policia Local entén provada la comissió de la infracció de l’ordenança de recollida i tractament de residus urbans i adorn públic. La infracció fa referència a l’article 80.3 i està qualificada de molt greu, per la qual cosa porta aparellada la multa més elevada.

D’igual forma, el veí Antonio G.P. pagarà 400 euros per l’abandament d’estris en la via pública a les 13 hores el passat 8 d’octubre. La Policia Local va obrir diligències en adonar-se de l’abandó de voluminosos al carrer Batalla de Muret, en el centre empresarial La Plana, i li va imposar la sanció aparellada a les infraccions que estan qualificades com a greus per la vulneració de l’article 80.2 de l’ordenança.

En la mateixa línia, la Policia Local ha conclòs l’expedient sancionador a Vicente M.M. per l’abandó de mobles i estris en la via pública (rentadora, nevera, matalàs, mobiliari, fustes i cartons) en el camí Benafelí. La infracció és considerada greu i comporta, igual que en el cas anterior, una multa de 400 euros.

El regidor delegat de l’àrea, Javier Martí, ha recordat que el seu departament realitza un seguiment dels estris abandonats per a conéixer la seua procedència i poder així sancionar a les persones que incompleixen l’ordenança, tal com assenyalen els adhesius que els agents peguen sobre els voluminosos abandonats en espais públics. Cal recordar que després de l’entrada en vigor del nou servei de recollida d’estris porta a porta està prohibit deixar-los en la via pública fins a minuts abans de l’hora convinguda mitjançant cita prèvia.

L’Ajuntament d’Almassora recorda que l’ecoparc obri de dilluns a dissabte de 9.30 a 14 i de 16 a 19 hores i també els diumenges en horari de 16 a 19 hores. El seu ús és gratuït i disposa del telèfon 964565105 per a consultes.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari