Una empresa d’Almassora gana el contracte de manteniment d’enllumenat públic per 166.000 euros

Una empresa d’Almassora gana el contracte de manteniment d’enllumenat públic per 166.000 euros
08/11/2020 -

L’Ajuntament d’Almassora ha confiat en l’empresa local Electricidad Julián Marín S.L. el contracte de manteniment integral de l’enllumenat públic i instal·lacions elèctriques d’edificis i dependències municipals propietat del consistori. La signatura d’Almassora ha guanyat el concurs d’adjudicació amb un import d’adjudicació de 166.223,75 euros. Julián Marín s’ha imposat als altres 10 licitadors que van presentar ofertes en el termini establit.

Cal recordar que l’Ajuntament d’Almassora va traure a concurs aquest servei per un any amb un pressupost màxim de 217.800 euros. El plec inclou el manteniment de l’enllumenat de la via pública i la reparació i manteniment d’equips elèctrics d’edificis. No en va, la prestació del servei té com a fi principal assegurar la continuïtat de les instal·lacions, realitzar un manteniment preventiu d’aquestes, així com les reparacions, reposicions, reemplaçaments o modificacions necessàries.

Així, segons figura en el plec, l’empresa efectuarà inspeccions per a valorar estats i situacions que puguen ocasionar deficiències en la prestació del servei, perjudici en els elements instal·lats o accidents a persones o coses, minimitzant així les operacions d’urgència, a conseqüència d’avaries o fallades imprevistes.

D’altra banda, bimensualment comprovarà l’encesa i apagat dels centres de comandament, i en el seu cas corregirà els horaris dels rellotges que presenten derivacions respecte a la correcta encesa i apagat. Així mateix, cada dos mesos efectuarà una inspecció nocturna de l’enllumenat exterior per a verificar el correcte funcionament de tots els punts de llum. Per a això efectuarà mesuraments en punts significatius de la via pública a determinar pels serveis tècnics municipals a fi de generar una estadística.

L’Ajuntament d’Almassora, tal com figurava en el plec de condicions, ha tingut en compte els següents criteris: menor import de l’oferta econòmica, del subministrament de material, de treballs d’instal·lacions provisionals, preu de mà d’obra i mitjans per al cas d’actuacions especials i millores al servei.

Una vegada formalitzat, l’empresa estarà obligada a la reparació immediata de qualsevol avaria o desperfecte greu que puga posar en perill la seguretat de les persones en el termini màxim 30 minuts des de l’avís. Per a això disposarà d’un servei de guàrdia 24 hores els 365 dies de l’any. A més, es farà càrrec també de la infraestructura elèctrica provisional necessària per a la il·luminació i preses de corrent en casetes, actes, concerts o qualsevol esdeveniment puntual com el Recinte Fester, el casal del vi, la fira de Sant Andreu o les places d’Espanya i Pere Cornell durant les festes patronals.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari