Les empreses del polígon SUPOI-8 d’Almassora realitzen la seua primera reunió de treball camí de l’EGM

L’entitat data el divendres 23 de setembre la segona reunió amb els participants

Les empreses del polígon SUPOI-8 d’Almassora realitzen la seua primera reunió de treball camí de l’EGM
10/09/2022 -

Les empreses del polígon SUPOI-8 d’Almassora que impulsen l’Entitat de Gestió i Modernització (EGM) han celebrat aquesta setmana la seua primera reunió de treball en les instal·lacions de la companyia Intercoop Consultoria, component que forma part de la comissió promotora de l’ens. La signatura concessionària del projecte, Gestió d’Àrees Industrials by Romina Moya SL, ha dirigit aquesta sessió que ha servit per a crear el grup de treball que organitzarà tot el procés de creació de l’ens. L’entitat ja ha datat la segona reunió en el seu cronograma de treball per a divendres que ve 23 de setembre.

La regidora d’Urbanisme, Carmina Martinavarro, ha inaugurat la cita laboral acompanyada per empresaris representants de la comissió promotora de l’EGM. D’igual manera, l’alcaldessa d’Almassora, Merche Galí, al costat de Martinavarro, van visitar també aquesta setmana les instal·lacions del Grup Neolith, una corporació local reconeguda mundialment dedicada a la producció i comercialització de cuines, banys i el disseny d’interior que formarà part de l’EGM del polígon industrial SUPOI-8 d’Almassora.

Durant aquesta primera sessió de treball els participants van analitzar detalladament la situació de l’àrea industrial pel que respecta a: infraestructures, subministraments, mobilitat, serveis, seguretat i emergències, entre altres. Els presents van posar sobre la taula les grans preocupacions dels empresaris sobre l’asfaltat, la millora dels accessos i la senyalització viària o la possibilitat d’inundacions en les pròximes precipitacions.

Les companyies han agraït la iniciativa del consistori per a la creació d’aquest ens i així marcar entre tots unes prioritats per a millorar el servei. Al seu torn, Martinavarro s’ha compromés a reservar una quantitat en el pressupost de 2023 per a escometre aquelles prioritats que marquen les anàlisis dutes a terme en les reunions de treball de l’entitat públic-privada.

L’empresa adjudicatària de la creació de l’entitat ha destacat la recepció positiva per part de la majoria de signatures empresarials del SUPOI-8. “El sentir general és que és un procés molt necessari que ha de prioritzar la unió de les empreses per a tindre una veu comuna al costat de l’Ajuntament d’Almassora”, ha afirmat Romina Moya, gerent de Gestió d’Àrees Industrials by Romina Moya SL.

Finalment, l’objectiu de l’ens és que estiga creat formalment abans de finalitzar l’any i puga començar la seua marxa a partir de l’1 de gener de 2023. L’alcaldessa d’Almassora, Merche Galí, ha destacat que “es percep molta il·lusió per part de les empreses per a dur a terme aquesta col·laboració públic-privada que significarà un bé comú per a les companyies situades en el SUPOI-8 d’Almassora”.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari