El programa laboral ‘Et formem’ d’Almassora reuneix 120 aspirants per a 36 llocs

El programa laboral ‘Et formem’ d’Almassora reuneix 120 aspirants per a 36 llocs
11/11/2020 -

La Regidoria d’Ocupació de l’Ajuntament d’Almassora ha començat hui el procés de selecció del personal que compondrà l’equip docent per al programa laboral ‘Et formem’. Un total de 30 persones candidates aspiren a set llocs dins de l’equip directiu que organitzarà el Centre de Formació de l’avinguda José Ortiz per a especialitzar a l’alumnat. D’altra banda, els tècnics d’Ocupació entrevistaran demà 90 possibles alumnes amb l’objectiu de seleccionar a 30 aspirants que aconseguiran una formació de nivell 1 en tres especialitats: jardineria, obra de paleta i administració.

Almassora, amb una subvenció de 360.000 euros per al projecte Escola d’Ocupació Et Formem 2020, contractarà un director/a, auxiliar administratiu, docent en l’especialitat d’operacions auxiliars de serveis administratius i generals, docent per a activitats auxiliars en vivers, jardins i centres de jardineria, docent per a operacions auxiliars de revestiments continus en construcció, professorat de prevenció de riscos laborals i un docent de suport. L’horari del personal directiu, docent, de suport i de l’alumnat serà de 6.00 a 14.00 hores.

El jurat, que realitza les entrevistes hui a les 30 persones candidates que aspiren a aquests llocs, està format per: Rosana Tena Peris, cap del Servei Territorial de Formació, i José Antonio Tomás Aparici, tècnic del Servei Territorial, tots dos en representació del Servei Territorial de Formació per a l’Ocupació de la Comunitat Valenciana. A més, tres tècnics de l’Ajuntament d’Almassora completaran el jurat que decidirà els guanyadors als llocs de l’equip directiu, docent i de suport.

Aquest personal impartirà classes des del pròxim 30 de novembre fins al 29 de juny de 2021 a un total de 30 estudiants-treballadors en el Centre de Formació d’Almassora. L’alumnat, que tenen programades les entrevistes demà a la Casa de la Cultura a les 9 hores, 10.30 hores i 12 hores i que també comptaran amb una retribució econòmica, acabaran el programa laboral amb una formació de nivell 1 en tres especialitats com a administració, jardineria i obra.

Finalment, el regidor d’Ocupació, Javier Martí, ha declarat que “és molt important mantindre aquests programes de formació malgrat la situació sanitària que vivim amb el COVID-19, no podem permetre que cap veí d’Almassora no compte amb oportunitats laborals i formatives”. “Per aquest motiu l’equip de govern hem decidit mantindre aquest tipus d’actuacions amb totes les mesures de seguretat pertinents enfront de la pandèmia”, ha afirmat l’edil de l’àrea.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari