Així serà la Fira Flamenca d'Almassora 2023

La fira serà aquest dissabte i comptarà amb una romeria fins a Santa Quitèria

Així serà la Fira Flamenca d'Almassora 2023

La Fira Flamenca d’Almassora 2023 celebrarà aquest dissabte la seua quarta edició amb un programa marcat per actes multitudinaris amb el flamenc com a fil conductor. Cavalls d’Almassora i DeArte By Jenny Marsó organitzen aquesta cita en col·laboració amb l’Ajuntament d’Almassora.

Arturo Soler, regidor de Festes d’Almassora, ha assenyalat que hi ha més de 500 persones inscrites per a participar en aquesta activitat festiva. “Des de l’Ajuntament col·laborem amb aquesta Fira Flamenca que compta amb un gran acolliment”, ha subratllat.

La programació de fira comença dissabte que ve 23 de setembre a les 9.30 hores, amb l’eixida des de l’esplanada al costat del centre de salut per a arribar, al voltant de les 10.30 hores, a la plaça Pere Cornell, on se celebrarà l’esmorzar de romers.

A les 11.30 hores continuarà la romeria fins al paratge de Santa Quitèria. A les 13.00 hores, hi haurà actuació del grup de rumbes i sevillanes Entenimentada Pa Rato i, a continuació, els assistents degustaran una paella popular.

A les 16.00 hores, la vesprada estarà amenitzada pel mateix grup i la volta serà a les 19.00 hores. El preu de la polsera per a poder participar és de 10 euros i inclou begudes durant el camí, esmorzar i paella. Els menors de huit anys no paguen, tal com ha confirmat l’Ajuntament.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari