El FES TAM! d'Almassora torna els dos pròxims caps de setmana

El FES TAM! d'Almassora torna els dos pròxims caps de setmana
12/05/2021 -

La Regidoria de Cultura de l’Ajuntament d’Almassora ha recuperat la cinquena edició del Festival de Teatre, Animació i Música (FES TAM!) per als pròxims dos caps de setmana, en coincidència amb la celebració de les no festes de Santa Quitèria. El regidor de l’àrea, Javier Mollá, acompanyat pel director de la companyia La Fam, organitzadora de l’esdeveniment, Sergi Heredia, ha presentat el FES TAM! al carrer que acollirà la plaça Pere Cornell després de la seua suspensió l’any passat a causa de la pandèmia.

Els menors d’Almassora podran gaudir d’aquestes activitats els matins i vesprades dels dies 15,16,22 i 23 de maig. L’horari dels quatre matins serà a partir de les 12.30 hores i el de les quatre vesprades a partir de les 18.30 hores. Amb motiu de la situació sanitària, l’entitat organitzadora ha hagut d’adaptar els espectacles a les circumstàncies actuals amb aforament limitat de públic, distància de seguretat, ús obligatori de màscara, etc.

El festival comptarà amb nou representacions de huit companyies diferents, ja que el diumenge 23 de maig l’actuació de les 18 hores es repetirà una hora més tard. D’aquesta manera, l’entitat organitzadora ha contactat amb tota mena de signatures nacionals provinents d’Andalusia, Catalunya, Aragó o Madrid entre altres, i també companyies de la Comunitat Valenciana.

La plaça Pere Cornell albergarà actuacions de carrer variades a l’aire lliure com a circ, música, teatre, animació, etc. A més, cal recordar que les dues últimes jornades d’espectacles coincidiran amb la celebració de la I Fira del comerç de Santa Quitèria que també acollirà la mateixa plaça. Aquest fet permetrà als locals hostalers de la zona augmentar les seues vendes durant les dates assenyalades.

El director de la companyia organitzadora ha explicat la novetat d’aquesta edició. El festival comptarà amb un codi QR amb tota la informació de l’esdeveniment (horaris, actuacions, companyies), aquest codi serà present en bàners situats durant les actuacions, en la cartelleria preparada per als dies previs a l’inici del festival, etc. Heredia ha volgut agrair al consistori el seu suport a la cultura en un moment crític per al sector.

Finalment, Mollá ha informat que “el festival comptarà amb totes les disciplines que poden dur-se a terme al carrer, enfocades a tots els menors d’Almassora”. “Estem convençuts que, amb molta responsabilitat, la cultura és segura, per tant animem a la gent a acudir a aquesta mena d’esdeveniments”, ha destacat l’edil.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari