La Guàrdia Civil intervé 50 quilos de kebab transportats en un cotxe en Almassora

El propietari explica que era carn sobrant d’un lloc de menjar amb motiu de l’Arenal Sound

La Guàrdia Civil intervé 50 quilos de kebab transportats en un cotxe en Almassora
11/08/2022 -

La Guàrdia Civil va intervenir 90 quilos de carn de kebab congelada en el maleter d’un cotxe sense cap mena de mesura higiènica ni de conservació, en un control situat a Almassora. El propietari de la carn al·ludeix al fet que és carn que li va sobrar després de la celebració de l’Arenal Sound, en una parada ambulant que es trobava fora del festival.

A causa de la gran quantitat de desplaçaments que es van realitzar en finalitzar el festival, la Guàrdia Civil estableix controls en carretera per a assegurar el bé estar de tots els desplaçats fins a Castelló a causa del gran festival.

És en un d’aquests controls, situat en la localitat d’Almassora, on la Guàrdia Civil va parar al conductor i va confiscar els 90 quilos de carn congelada en comprovar que estaven sent transportats sense complir cap mesura higiènica per al transport i venda d’aquesta mena d’aliments.

Segons el propietari de la carn congelada, els 90 quilos van ser els que li van sobrar després de finalitzar el festival, per la qual cosa tenia intenció de retornar totes les peces al distribuïdor.

Concretament, es van confiscar quatre peces de 15 quilograms i una gran peça de 30 quilos de carn de kebab congelada, que posteriorment van ser destruïts per incomplir la normativa establida per a la conservació i transport d’aquests aliments. A més, es va sancionar al propietari de la carn per la falta de justificació de la traçabilitat del producte.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari