Neolith reparteix 20.000 euros a Càritas i Banc d’Aliments d’Almassora

Neolith reparteix 20.000 euros a Càritas i Banc d’Aliments d’Almassora
15/06/2023 -

L’empresa Neolith ha signat l’acord amb Càritas i Banc d’Aliments d’Almassora per a la donació de 10.000 euros a cadascuna de les dues entitats, tal com va anunciar l’empresa durant la recepció de la Caldera d’Honor de Santa Quitèria per part de l’Ajuntament.

El consistori va premiar a la signatura, líder mundial en la fabricació de pedra sinteritzada, pel seu creixement constant en la localitat, la creació de llocs de treball, l’aposta per la innovació i els recents mèrits obtinguts en el seu sector. En agraïment a aqueixa distinció, Neolith es va comprometre a una donació econòmica per a cadascuna de les entitats socials i ho ha oficialitzat aquesta setmana en la seua seu d’Almassora.

L’acte de signatura es va celebrar en les instal·lacions del Grup Neolith, on van ser presents els representants de les entitats, Enrique Costa, president de Càritas Almassora, i Santiago Miralles, president de Banc d’Aliments de Castelló, així com l’alcaldessa en funcions de la localitat d’Almassora, Merche Galí, i José Luis Ramón, CEO del Grup Neolith, acompanyat per diferents membres del comité executiu de la signatura.

“Des dels seus inicis, Neolith sempre ha estat enfocada en la cura de l’entorn, així com a contribuir amb la societat en la qual vivim. El nostre objectiu és continuar apostant per la innovació i el desenvolupament per a crear productes excel·lents, però fent-lo sota els pilars de la sostenibilitat i la responsabilitat social. És per això que ens sentim orgullosos de col·laborar amb entitats locals i internacionals i continuar aportant el nostre granet d’arena per a fer d’aquest un món millor”, segons José Luis Ramón, CEO del Grup Neolith.

Per part seua, l’alcaldessa en funcions, Merche Galí, va afirmar que va rebre amb molta alegria la comunicació de la donació a aquestes dues associacions locals, atés que “comparteixen uns valors comuns que tenen a veure no sols amb donar, sinó de com donar, de donar amb dignitat. I això és una cosa que admire i estima”.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari