Almassora activa l’Oficina d’Informació per a canalitzar ajudes d’habitatge per la COVID-19

Almassora activa l’Oficina d’Informació per a canalitzar ajudes d’habitatge per la COVID-19
03/06/2020 -

L’Ajuntament d’Almassora ha activat l’Oficina d’Informació per a la Rehabilitació per a assessorar el veïnat sobre les ajudes econòmiques existents per a les reformes d’edificis, plans d’habitatge i sol·licitud de diferents línies de subvencions. Per a això, el departament de Territori ha contractat a un gabinet d’arquitectura d’Almassora que atendrà amb cita prèvia. Per a sol·licitar els serveis gratuïts, qualsevol persona o empresa pot demanar cita en el Servei d’Informació i Atenció Ciutadana (964560001).

Segons ha indicat la regidora de l’àrea, Carmina Martinavarro, “a causa de la crisi de salut pública a conseqüència del coronavirus, els terminis dels procediments administratius es van suspendre el 14 de març i han tornat a reprendre’s ara, per la qual cosa entenem que és el moment idoni per a reprendre aquest servei, que serà de gran ajuda per a totes les persones que vulguen acollir-se a alguna mena d’ajuda d’habitatge”.

Aquest servei d’assessorament a la ciutadania informarà, entre altres, de les quatre resolucions de la Generalitat Valenciana que regulen les subvencions per a millora de condicions de l’interior d’habitatges, solucions d’eficiència energètica, foment de la conservació i accessibilitat i, finalment, ajudes per a la realització d’informes d’avaluació dels edificis.

L’informe elaborat des del departament municipal de Territori justifica la necessitat del servei davant “l’augment de la sol·licitud ciutadana d’informació sobre aquestes ajudes, en particular des del moment de l’entrada en vigor de les noves convocartorias”. Per això, aquesta part considera necessari oferir aquesta prestació de manera extraordinària “fins a la finalització del termini de presentació de sol·licituds i/o de les seues possibles pròrrogues”.

Tot això compta amb un pressupost de 3.448,50 euros a abonar al final de la prestació del servei, que canalitzarà el SIAC mitjançant cita prèvia telefònica amb l’objectiu d’evitar desplaçaments innecessaris. D’aquesta manera, l’atenció presencial únicament es produirà en el dia i hora acordats per a l’atenció per part del gabinet d’arquitectura.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari