Onze joves menors de 30 anys s'incorporen per a informar sobre la Covid a les platges d'Almassora

Els empleats, menors de 30 anys, treballaran durant tres mesos en la costa municipal

Onze joves menors de 30 anys s'incorporen per a informar sobre la Covid a les platges d'Almassora
23/06/2021 -

La platja d’Almassora incorpora a 11 informadors sobre el coronavirus gràcies al programa ‘Estiu Segur’ subvencionat per la Generalitat Valenciana. Els empleats, menors de 30 anys, serviran de suport a la Policia Local i col·laboraran amb el veïnat per a resoldre mesures de seguretat enfront de la pandèmia. L’alcaldessa, Merche Galí, el regidor de Seguretat Ciutadana, Javier Martí, el regidor de Personal, Javier Mollá, i el comissari cap de la Policia Local, Roberto Verdoy, han visitat aquest matí als seleccionats pel servei de Labora per a exercir aquestes funcions.

Els 11 informadors, que cobraran el salari mínim interprofessional, van començar divendres passat la feina que s’estendrà fins al pròxim 15 de setembre. L’horari és de dilluns a diumenge amb horari de jornada partida des de les 10 hores fins a les 19 hores, amb un descans d’una hora i mitja per a menjar. La Generalitat Valenciana ha coordinat la seua selecció a través del servei de Labora i dotarà d’equipament als treballadors. D’altra banda, el consistori els ha facilitat dues bicicletes amb l’objectiu de facilitar els seus desplaçaments al llarg de la costa.

Els empleats, que estaran coordinats pels oficials de la Policia Local, oferiran suport als agents així com atenció ciutadana als veïns que acudisquen a les platges d’Almassora. D’aquesta manera, una persona romandrà en l’oficina situada al parc Pitillo permanentment, mentre que la resta es distribuirà per parelles o individualment per les diferents zones marítimes.

Entre algunes de les seues funcions destaca l’atenció veïnal, la resolució de consultes sobre les mesures de seguretat enfront de la pandèmia, el coneixement de les ordenances municipals o les circumstàncies reguladores en l’ús de la platja. A més, aquest personal informarà els assistents a la costa sobre les activitats culturals, esportives i d’oci organitzades pel consistori en l’època estival.

Per exemple, durant el dia de hui, els informadors participaran en el dispositiu policial organitzat per la Policia Local per a restringir els accessos dels veïns a les platges amb motiu de la no celebració de Sant Joan. Cal recordar que el consistori ha publicat un bàndol d’Alcaldia on prohibeix l’accés des de hui a les 20 hores fins demà a les 8 hores per motius de seguretat enfront de la pandèmia.

Finalment, el regidor d’Ocupació i Seguretat Ciutadana, Javier Martí, ha declarat que “aquests informadors treballaran colze a colze amb els nostres agents de la Policia Local amb l’objectiu de realitzar un servei informatiu cap al veïnat que acudisca a la platja d’Almassora”. “És una oportunitat d’ocupació estival per a 11 menors de 30 anys del nostre municipi que estaven desocupats”, ha afirmat l’edil.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari