El ‘pa i porta’ torna a Almassora amb més de 1.200 persones inscrites

arxiu

El ‘pa i porta’ torna a Almassora amb més de 1.200 persones inscrites
15/10/2021 -

El sopar de pa i porta d’Almassora torna hui a les places d’Espanya i Pere Cornell amb més de 1.200 persones inscrites durant el període habilitat per la Junta Local de Festes (JLF). Lluny de les xifres d’altres anys, el departament que dirigeix Isladis Falcó considera reeixida la inscripció per damunt del miler de persones després de dos anys sense celebrar-se aquesta multitudinària trobada gastronòmica.

L’equip de voluntaris ha distribuït les taules per grups registrats i ha repartit els tiquets amb la ubicació dels seus emplaçaments per a garantir el major compliment de la distància de seguretat. Coincidint amb el sopar, l’orquestra Jamaica amenitzarà la nit, mentre que un parc infantil entretindrà als més xicotets.

Tot això serà després d’una vesprada dedicada a l’exhibició del ramat d’Hermanos Cali, que van resultar vencedores en el concurs de Santa Quitèria 2019. A les vaques de Moixent les substituiran a la nit les vaques enfundades d’Hermanos Bellés, plata en el certamen de maig i octubre de 2019. Aquest esdeveniment s’ha convertit en un imprescindible en la nit del pa i porta i reuneix multitud d’aficionats en una plaça Major que es tanca per a facilitar la intervenció dels rodadors.

Aquest recinte tornarà demà a la normalitat d’una jornada taurina comuna, en aquest cas l’última de la fira del Roser, amb la doble exhibició d’un exemplar de Los Ronceles i un altre de la Resnera per a completar el cartell de 14 astats de la setmana gran. La plaça de la Picaora acollirà l’eixida de ‘Flor de romero’ a les sis de la vesprada i, a continuació, l’activitat es traslladarà a la plaça Major, on ‘Canelo’ tancarà les exhibicions vespertines.

Al marge del cartell taurí, les festes d’Almassora continuaran aquest cap de setmana amb activitats infantils, la serenata en honor a la Mare de Déu del Roser, l’actuació de jazz d’Aretha y Los Franklin, l’ofrena i la festa de la Caragolada, entre altres actes fins a completar un programa que finalitzarà el diumenge amb l’espectacle Top Talent i el tret del castell de focs artificials a càrrec de pirotècnia Baldayo.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari