El Pla Reactivem Almassora inverteix més de 300.000 euros en empreses locals des de la desescalada

Obres i serveis en edificis i vies públiques donen treballa a les signatures del municipi

El Pla Reactivem Almassora inverteix més de 300.000 euros en empreses locals des de la desescalada
01/12/2020 -

L’Ajuntament d’Almassora ha invertit més de 300.000 euros en el Pla Reactivem des de la fi del confinament per a ajudar a les empreses locals l’any més difícil pel cessament de l’activitat derivat del coronavirus. El consistori ha contactat amb les signatures inscrites en el registre telemàtic habilitat des de l’estat d’alarma per a contractar-les en l’execució de les diferents necessitats del municipi.

Segons ha detallat l’alcaldessa d’Almassora, Merche Galí, els 308.666,20 euros invertits en el Pla Reactivem “suposen una doble inversió: en les empreses, que donen treball a persones d’Almassora i que contribueixen a dinamitzar l’economia local, i en la pròpia ciutadania, que veu millorades les prestacions que rep ja siga en jocs infantils, voreres, instal·lacions esportives o altres edificis públics”.

El departament de Serveis Públics ha sigut el principal beneficiari d’aquest projecte impulsat des de la comissió COVID-19, en la qual participen tots els grups polítics amb representació municipal. La seua comesa va començar amb una anàlisi de les deficiències detectades a Almassora durant l’estat d’alarma i en la contractació de les empreses amb seu en la localitat per a distribuir els treballs.

Tots els barris han sigut objecte de millores durant aquests mesos i continuaran rebent fons públics per a la seua regeneració. És el cas de la pintura de l’edifici de Serveis Socials en l’avinguda José Ortiz i del pati del centre social de Corell o la séquia de la Ratlla, a més dels jocs infantils en les places de Tots Sants i Santa Teresa.

En l’actualitat segueixen en obres amb càrrec a Reactivem el nou circuit infantil adaptat del carrer Pepe Clausell, les voreres de la plaça Verge de Fàtima, els dos pavellons del poliesportiu La Garrofera, el jardí vertical al costat del col·legi Regina Violant, les millores en el camí Om Blanc a petició del veïnat -imatge- i la millora d’embornals i voreres en els polígons industrials SUPOI-5 i SUPOI-8.

Els polígons industrials també es beneficien en aquestes dates d’inversions, igual que anteriorment la zona esportiva de la platja amb la reparació del clos, l’adequació de dutxes del vestuari del camp José Manuel Pesudo o els arranjaments a la sala de trànsit del cementeri. Al marge de les obres, el pla Reactivem Almassora també recull compres com el carretó de polvorització per a desinfectar la via pública.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari