La Policia Local d'Almassora decomissa 100 grams de marihuana

L’actuació policial ha tingut lloc en el marc del dispositiu posat en marxa pels agents per a lluitar de manera decidida contra la venda de drogues en el municipi

08/02/2024 -

La Policia Local d’Almassora ha decomissat prop de 100 grams de marihuana en el marc del dispositiu posat en marxa pels agents per a lluitar de manera decidida contra la venda de drogues en el municipi.

La intervenció realitzada va tindre el seu inici en la identificació d’un ciutadà, el qual, en adonar-se de la presència d’agents, que estaven realitzant labors de vigilància pels voltants de la zona per la qual ell circulava a peu, va realitzar una acció evasiva. Fruit d’aquesta reacció, els policies locals van procedir a donar-li l’alt i identificar-li, trobant durant l’escorcoll practicat una gran quantitat de marihuana.

A conseqüència d’aquests fets, els agents van procedir a imposar-li a la persona identificada una sanció per infracció greu a la Llei orgànica 4/2015, de 30 de març, de protecció de la seguretat ciutadana i, a més, van decomissar la substància per a la seua anàlisi.

Cal recordar que una de les primeres accions dutes a terme per l’equip de govern de Maria Tormo va ser la d’incrementar la presència policial al carrer, especialment, en aquells punts més conflictius de la localitat. A més, des de la Regidoria de Seguretat Ciutadana, que lidera Silvana Rovira, també s’ha implantat una major vigilància policial durant tot l’any en la zona de la platja.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari