La Policia Local d'Almassora intercepta a un grup de menors per vandalisme a la platja

Els joves van trencar el mobiliari i les instal·lacions d’un local costaner

La Policia Local d'Almassora intercepta a un grup de menors per vandalisme a la platja
02/08/2022 -

La Policia Local d’Almassora va interceptar en la matinada del diumenge 31 de juliol a un grup de huit menors per danyar el mobiliari i les instal·lacions d’un local de la platja de Benafelí. Els joves també van trencar infraestructures urbanes de la zona. En conseqüència, els agents del departament han decidit incrementar els serveis de vigilància en la zona marítima.

La detenció va tindre lloc a les 4.15 hores gràcies a la col·laboració ciutadana i a dues unitats d’intervenció policial. La unitat policial de la zona marítima va arribar al lloc dels fets després de rebre un avís d’un ciutadà que estava presenciant l’escena i, a continuació, va acudir una altra unitat des de la població. D’aquesta manera, la patrulla va sorprendre en el local a huit menors que estaven cometent actes vandàlics en l’establiment.

Finalment, els individus van ser identificats i llocs a la disposició dels seus familiars i tutors legals. Els agents, al seu torn, van informar el propietari de l’establiment dels esdeveniments i van notificar a l’autoritat judicial els successos després de presentar els tràmits corresponents en el lloc de la Guàrdia Civil de la localitat.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari