La Policia Local d’Almassora sanciona a 23 conductors desrés de realitzar 131 controls

La campanya va tindre lloc del 8 al 14 d’agost en diferents punts de la localitatLa campaña tuvo lugar del 8 al 14 de agosto en distintos puntos de la localidad

La Policia Local d’Almassora sanciona a 23 conductors desrés de realitzar 131 controls
19/08/2022 -

La Policia Local d’Almassora ha realitzat 131 controls a conductors en els quals ha sancionat a 23 persones durant la setmana del 8 al 14 d’agost. A més, les patrulles han dut a terme el protocol amb la implicació de 27 efectius i cinc vehicles policials distribuïts al llarg de les set jornades. Els agents han efectuat la campanya en diversos punts de la localitat i en diferents franges horàries.

D’aquesta manera, els agents locals han denunciat a 14 persones que no havien passat la ITV als seus vehicles, a cinc persones que no portaven posat el cinturó de seguretat, a dues persones que conduïen sense carnet i a altres dues que van donar positiu en alcoholèmia. Els controls han format part de la campanya especial sobre el control d’alcohol i drogues en conductors organitzada per la Direcció General de Trànsit (DGT).

La Policia ha qualificat els resultats obtinguts com molt favorables i ha assenyalat que els projectes previs de conscienciació en el no consum de begudes alcohòliques al volant han influït de manera correcta en el comportament del veïnat. Per tant, l’objectiu del protocol ha sigut contribuir a la disminució d’accidents de trànsit en la localitat i evitar el risc d’atropellaments a vianants.

Davant les dades aconseguides, i fora del marc de la campanya de la DGT, la Policia Local ha informat que durant el mes d’agost continuarà amb els controls aleatoris a conductors. La finalitat serà prosseguir amb les comprovacions per a prevenir que les persones conduïsquen sota els efectes de l’alcohol i les drogues.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari