Preparen un avantprojecte de pantalla acústica a la platja d'Almassora

Preparen un avantprojecte de pantalla acústica a la platja d'Almassora
11/06/2022 -

Les empreses del polígon El Serrallo (Castelló), integrades en l’associació INDES, de manera voluntària i dins de l’àmbit de col·laboració i bona relació amb l’Ajuntament d’Almassora, han encarregat i sufragat un avantprojecte a una enginyeria especialitzada per al desenvolupament de solucions tècniques sobre una pantalla acústica.

L’alcaldessa d’Almassora, Merche Galí, s’ha reunit aquest divendres amb representants de les signatures, tècnics municipals i regidors de l’equip de govern per a conéixer possibles solucions tècniques que minoren l’impacte acústic sobre els habitatges de la zona nord del districte marítim.

En la trobada, totes dues parts han acordat sol·licitar a la Conselleria de Medi Ambient que coordine les actuacions i valore les diferents alternatives tècniques per a dur a terme la solució més efectiva.

L’alcaldessa ha recordat que l’Ajuntament d’Almassora “està fent tot el que està dins de les seues competències, com és la compra de terrenys on s’alçarà la pantalla i que suposarà una despesa de prop d’un milió d’euros perquè sense aqueix sòl en propietat de l’Ajuntament seria impossible executar el projecte”.

Per part seua, INDES reitera la seua disposició de continuar treballant conjuntament i de manera voluntària amb el consistori d’Almassora per a promoure la bona convivència amb els veïns de la platja d’Almassora tenint en compte la seua excepcional proximitat amb el polígon industrial. En aquest sentit, les parts tornaran a reunir-se més endavant per a avançar en el projecte de la pantalla acústica.

Per part de la Conselleria de Transició Ecològica, Joan Piquer, director general de Qualitat i Educació Ambiental, ha mostrat la seua satisfacció pels avanços. “Estem en converses amb el consistori i les empreses del polígon El Serrallo amb l’objectiu de coordinar les actuacions i donar suport administratiu en el futur projecte de barrera acústica, amb el compromís de trobar l’alternativa més efectiva”, segons la seua opinió.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari