Un primer premi del sorteig de la Primitiva cau a Almassora

Es tracta d’un premi valorat en quasi 1,5 milions d’euros

Un primer premi del sorteig de la Primitiva cau a Almassora

Almassora està de celebració no sols per viure de nou les festes en honor a Santa Quitèria, que aquesta nit començaran oficialment amb l’Esclat de Festa, sinó perquè un dels seus veïns o veïnes s’ha emportat el primer premi del sorteig de la Primitiva.

Un premi de quasi 1,5 milions d’euros que es va repartir aquest dijous, concretament d’1.469.982,92 euros. La combinació guanyadora de sis encerts ha sigut la ‘6-25-32-38-43-47‘ i el guanyador o guanyadora la va comprar en l’Administració número 2 de la plaça d’Espanya, ‘El Mercat’.

L’afortunat va encertar els sis primers números, però no el número complementari (19) i el reintegrament (5).

Almassora en festes

Sens dubte, una gran notícia amb les quals el veí o veïna d’Almassora ha donat la benvinguda a les Festes de Santa Quitèria, que el cap de setmana passat ja van poder celebrar la Romeria a la seua patrona, amb milers de persones participants, o la Cavalcada del Pregó.

Aquesta nit, la reina i dames il·luminaran el cel de la localitat amb l’Esclat de Festa a les 00.00 hores en la Plaça Major, i es donarà inici de manera oficial als actes més grans dels festejos, amb 113 activitats programades i un ampli programa taurí.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari