Aquest és el programa complet de les Festes del Roser d'Almassora 2023

Del 6 al 15 d’octubre, Almassora comptarà amb actuacions musicals, bous, fonda del vi i actes populars en les seues festes del Roser

Aquest és el programa complet de les Festes del Roser d'Almassora 2023

Almassora s’omplirà d’activitat del 6 al 15 d’octubre amb la celebració de les seues Festes del Roser 2023. Les actuacions musicals, trobades populars, bous, la fonda del vi i els actes religiosos marcaran el dia a dia dels veïns i veïnes durant aquests dies amb el seu ampli programa.

L’Ajuntament d’Almassora ha anunciat que en total seran 122 els actes previstos per a aquests dies i ja ha organitzat el dispositiu de seguretat, format per 485 efectius, amb especial vigilància en zones problemàtiques com Botànic Calduch.

Programa Festes del Roser d’Almassora 2023

Així, aquest és el programa complet de les festes:

Divendres 6 d’octubre

19.00 h: Tardeo a càrrec de Fabián i la seua Banda. Organitza: penya Bufa la Gamba. Lloc: C/ Sant Roque.

19.00 h: 2a Edició Beerpong. Organitza: penya L’Argot i La Kliba. Lloc: C/ Cervantes. Inauguració del Cicle Nacional de Pintura.

19.00 h: Exposició de «El llenguatge del silenci» de Nacho Puerto, 2010- 2023. Lloc: Salons CaixAlmassora.

19.30 h: Inauguració de l’exposició de pintura Joan Simó i Almassora: ‘Els Arrels i desenllaç d’un gran artista exogen’. Lloc: Espai Mercat.

20.00 h: Obertura de la fonda del vi amb l’actuació del grup Els Indis.

20.00 h: Novena en honor a la Mare de Déu del Roser a l’Església del Stm. Crist del Calvari.

20.30 h: Inauguració de l’exposició fotogràfica i presentació de la revista commemorativa, amb motiu del 50 Aniversari de la Penya el Caragol i a continuació, Vi d’honor. Organitza: Penya el Caragol. Lloc: Casal Penya el Caragol.

21.30 h: Sopar de ‘Pa i Porta’ amenitzat per un duo. Organitza: A.C.T. La Picaora. Col·labora: Ajuntament d’Almassora. Lloc: C/ Sant Marcos (cantonada Santa Quitèria).

23.30 h: Festival MusiCote. Organitza: Colla El Perico. Lloc: C/ San Cristobal.

00.00 h: ‘Esclat de Festa’ en la plaça Major per a anunciar l’inici de les festes.

02:00h. Inauguració del Recinte de Festes amb discomòbil.

Dissabte 7 d’octubre

08.30 h: S’oficiarà una missa en honor als difunts de la penya el Caragol pel seu 50 Aniversari. Lloc: Església de la Nativitat de Ntra. Sra.

11.00 h: Concentració de la penya El Caragol al carrer Trinidad; a continuació, cercavila amb la xaranga Banana Boom.

12.00 h:Tancament de sis bous salvatges de la ramaderia Garcigrande. Patrocina penya El Caragol, amb motiu de la celebració del seu 50 aniversari.

12.00 h:Mañaneo remembero de la penya El Caragol pel seu 50 aniversari amb l’actuació de DJ Vicente Añó. Organitza: Peña el Caragol. Lloc: C/ Sant Roque.

13.00 h: Exhibició d’un bou salvatge del tancament pels carrers de la Vila.

17.00 h: Eixida de la reina i cort d’honor des de la Casa de la Cultura, acompanyades per les penyes i collas, per a dirigir-se a la Vila.

18.00 h:’Bous per la Vila’, de l’Ajuntament i de la penya El Caragol amb eixida des de la plaça Major, on la penya el Caragol realitzarà el tret de carcasses en commemoració del seu 50 aniversari, una per cada any complit.

18.30 h: Activitats infantils a càrrec de Després del Col·le. Lloc: Plaza España. Tardeo de la penya El Caragol pel seu 50 aniversari amb l’actuació de Fabián Sánchez. Organitza: Peña el Caragol. Lloc: C/ Sant Roque.

19.00 h: Festa XX Aniversari amb l’actuació del grup Quimbala Flamencopop i discomóvil. Organitza: colla El Duro i penya Tots Tancats. Lloc: C/ Sant Marcos.

19.30 h: Actuació L’Alcria Rock amb Els Simples. Organitza: L’Alcria. Lloc: C/ Sant Marcos. Tardeo del grup flamenc Efrain Castelló. Organitza: penya Joventut Taurina. Lloc: C/ Av. de la Mar.

20.00 h: Novena en honor a la Mare de Déu del Roser a l’Església del Stm. Crist del Calvari.

22.30 h: Repartiment de ‘cremaet’ per a majors de 18 anys, en la Junta Local de Festes.

23.00 h: Contínua la festa XX Aniversari amb els Dj’s Carlos Castillo i Jorge Iserte. Organitza: colla El Duro i penya Tots Tancats. Lloc: C/ Sant Marcos.

23.00 h: Concentració de penyes i collas a la Casa de la Cultura per a traslladar-se a la Vila, amb la xaranga Banana Boom. A continuació ‘bous embolats’ de l’Ajuntament, amb eixida des de plaça la Picaora i de la penya El Caragol amb eixida de la plaça Major.

23.30 h: Discomòbil amb Dj Pixo. Organitza: penya Joventut Taurina. C/ Av. de la Mar.

23.30 h: Discomòbil amb Dj Cabezuelo i Dj Benso. Organitza: penya La Trama. Lloc: C/ Cervantes. Tribut a Mecano amb el grup AiDalí. Lloc: Plaza España.

01.30 h: En el Recinte Festes Macro disc Tukutaka Fest.

Diumenge 8 d’octubre

08:30h. Volteig general de campanes anunciant la festivitat de la Mare de Déu del Roser.

10.30 h: Concentració en la Plaça Espanya i a continuació Ofrena a la Mare de Déu del Roser fins a la Parròquia de la Nativitat de Ntra. Sra.

13.00 h: Exhibició d’un bou salvatge del tancament de Garcigrande i un vedell de José Arriazu patrocinat per a.C.T. Santa Quitèria.

18.30 h: Activitats infantils a càrrec de SuperAnimaciones. Lloc: Plaza España.

19.00 h: Missa solemne en la parròquia de la Nativitat de Ntra. Sra. en honor a la Mare de Déu del Roser. Tot seguit, processó presidida pel rector Sr. Juan Ángel Tapiador Navas, rector de l’Església de la Nativitat de La nostra Senyora acompanyat per la reina i cort d’honor, clergat i autoritats, que recorrerà l’itinerari de costum. En finalitzar es dispararà una gran traca amb remat final de focs artificials.

20.00 h: Actuació en la fonda del vi de Fabián Sánchez.

22.30 h: Repartiment de ‘cremaet’ per a majors de 18 anys, en la Junta Local de Festes.

23.00 h: Concentració de penyes i colles a la Casa de la Cultura per a traslladar-se a la Vila, amb la xaranga Banana Boom. A continuació ‘bous embolats’ de la penya el Caragol amb eixida des de la plaça Major.

01.00 h: Actuació musical de l’Orquestra Panorama. Lloc: aparcament piscina municipal.

02.00 h: En el Recinte de Festes discomòbil.

Dilluns 9 d’octubre

11.00 h: Ofrena floral al Rei Jaume I davant el seu monument. A continuació, ofrena floral al bust de Pere Cornell situat en la plaça del mateix nom. Organitza: Ajuntament d’Almassora. Col·laboren: Associació de moros i cristians d’Almassora, Assoc. Cult. El Torrelló i Colla de dolçainers i tabaleters Els Gols.

11.00 h: Concentració de les penyes i colles El Rollet, La Fugida, La Travessa, L’Emboscà, L’Artiste, La Katrava, La Divisa, La Kurda, El Porrat, L’Embull, La Traskà, La Xaskà, El Vaivé, L’Andròmina, Joventut Taurina i Peña Taurina al carrer Trinidad, a continuació, cercavila amb la xaranga Banana Boom.

13.00 h: Entrada de vaques de la ramaderia Gns. Príncep pels carrers Sant Marcos, Santa Quitèria, Trinitat i prova per la Vila.

17.00 h: Eixida de la reina i cort d’honor des de la Casa de la Cultura, acompanyades per les penyes i colles, per a dirigir-se a la Vila.

18.00 h: ‘Bous per la Vila’, de les penyes i collas El Rollet, La Fugida, La Travessa, L’Emboscà, L’Artiste, La Katrava, La Divisa, La Kurda, El Porrat, L’Embull, La Traskà, La Xaskà, El Vaivé, el de les penyes L’Andròmina i Joventut Taurina i el de la Penya Taurina amb eixides des de la Plaça Major.

18.30 h: Activitats infantils a càrrec de Tic Tac. Lloc: Plaza España.

19.30 h: Obertura de l’exposició del XXIII Concurs de Canaricultura. Organitza: Associació de Canaricultura Santa Quitèria. Lloc: Salons Fundació Caixa Castelló, 2a planta.

19.30 h: Tardeo amb Entenimentada pa’ estona. Organitza: penya El Porrat. Lloc: C/ San Salvador, 9.

20.00 h: Actuació en la fonda del vi del grup Mala Idea.

22.30 h: Repartiment de ‘cremaet’ per a majors de 18 anys, en la Junta Local de Festes.

23.00 h: Concentració de penyes i collàes a la Casa de la Cultura per a traslladar-se a la Vila, amb la xaranga Banana Boom. A continuació «bous embolats» de les penyes i colles El Rollet, La Fugida, La Travessa, L’Emboscà, L’Artiste, La Katrava, La Divisa, La Kurda, El Porrat, L’Embull, La Traskà, La Xaskà i El Vaivé amb eixida des de la plaça Picaora, el de les penyes l’Andròmina i Joventut Taurina i el de la Penya Taurina amb eixida de la plaça Major

Dimarts 10 d’octubre

01.00 h: Concentració de la penya Gent del Bou al carrer Trinidad, a continuació, cercavila amb la xaranga Banana Boom.

11.00 h: Actuació del genial músic i cantant FELIPE per a celebrar les festes de Roser en la nostra Residència. Lloc: Teatre Naïf de la Residència Municipal de la Tercera Edat Vicente Vilar Morellá.

13.00 h: Entrada de vaques de la ramaderia El Colom pels carrers Sant Marcos, Santa Quitèria, Trinidad i prova per la Vila.

17.00 h: Eixida de la reina i cort d’honor des de la Casa de la Cultura, acompanyades per les penyes i collas, per a dirigir-se a la Vila.

18.00 h: ‘Bous per la Vila’, de la penya Gent del Bou amb eixida des de la plaça Major.

18.30 h: Activitats infantils a càrrec de Wandapark. Lloc: Plaza España.

20.00 h: Demostració de rebosteria. Organitza: Associació de Mestresses de casa. Lloc: Salons de CaixAlmassora.

20.00 h: Actuació en la fonda del vi del grup Quimbala.

22.30 h: Repartiment de ‘cremaet’ per a majors de 18 anys, en la Junta Local de Festes.

23.00 h: Concentració de penyes i colles a la Casa de la Cultura per a traslladar-se a la Vila, amb la xaranga Banana Boom. A continuació ‘bous embolats’ de la penya Gent del Bou amb eixida des de la plaça Major.

Dimecres 11 d’octubre

11.00 h: Concentració de les penyes i collas L’Escàndol, A.C.T. La Picaora, Els Penjats, El Barrilet, El Racó, T’Espenten, L’Avangelio, La Tabarra, La Xerinola i Aficionades Taurines d’Almassora al carrer Trinidad; a continuació, cercavila amb la xaranga Banana Boom.

11.30 h: Demà de cobla espanyola amb la presència de l’artista Juanra Castillo. Lloc: Teatre Naïf de la Residència Municipal de la Tercera Edat Vicente Vilar Morellá.

13.00 h: Entrada de vaques de la ramaderia Gns. Bellés pels carrers Sant Marcos, Santa Quitèria, Trinidad i prova per la Vila.

17.00 h: Eixida de la reina i cort d’honor des de la Casa de la Cultura, acompanyades per les penyes i collas, per a dirigir-se a la Vila.

18.00 h: ‘Bous per la Vila’, de la penya L’Escàndol, el de la A.C.T La Picaora amb eixida des de la Picaora i de les penyes Els Penjats, El Barrilet, El Racó, T’Espenten, L’Avangelio, La Tabarra, La Xerinola i Aficionades Taurines d’Almassora amb eixida des de la plaça Major.

18.30 h: Activitats infantils a càrrec de SplaiTeatre. Lloc: Plaza Botànic Calduch.

18.30 h: Obertura de portes i repartiment de berenar als jubilats i pensionistes que prèviament s’hagen inscrit.

19.00 h: Dia dels Majors amb Jacaranda.

19.30 h: Tancament infantil de carretons, en finalitzar els actes taurins. Patrocina: Associació de Penyes Taurines d’Almassora. Lloc: Recinte taurí.

22.30 h: Repartiment de ‘cremaet’ per a majors de 18 anys, en la Junta Local de Festes.

23.00 h: Concentració de penyes i colles a la Casa de la Cultura per a traslladar-se a la Vila, amb la xaranga Banana Boom. A continuació ‘bous embolats’ de les penyes i collas Els Penjats, El Barrilet, El Racó, T’Espenten, L’Avangelio, La Tabarra, La Xerinola i Aficionades Taurines d’Almassora amb eixida des de la plaça Major, el de la penya L’Escàndol i el de la A.C.T La Picaora amb eixida de la Picaora.

01.30 h: En el Recinte de Festes Nit de remember amb Miguel Serna, Javi Boss, Tonet Marzá, Pirri DJ i DJ César.

Dijous 12 d’octubre

11.00 h: Concentració de les penyes i collas Sant Roc, El K-Nut, El Duro, El Desfasament, La Priva, La Kolva, La Trama, La Trieka, La Treba, La Falkà, La Kalimba, La Tolka, El Demacre, Els Vint, La Brusa, La Colla, Els Casats, L’Aberració, La Galbana, L’Estocà, La Tribu, Tots Tancats, La Kalaña, L’Embolic, El Polp, El Bocao, Gamusinos, Pirula, L’Argot, El Deklive, La Kliba, La Kalatra, Bufa la Gamba, El Desdeny, L’Intent i La Stranka al carrer Trinidad; a continuació, cercavila amb la xaranga Banana Boom.

12.00 h: Missa en honor a la Verge del Pilar, patrona de la Guàrdia Civil.

13.00 h: Entrada de vaques de la ramaderia L’Esperó pels carrers Sant Marcos, Santa Quitèria, Trinitat i prova per la Vila.

17.00 h: Eixida de la reina i cort d’honor des de la Casa de la Cultura, acompanyades per les penyes i colles, per a dirigir-se a la Vila.

18.00 h: ‘Bous per la Vila’ de les penyes i colles Sant Roc, El K-Nut, El Duro, El Desfasament, La Priva, La Kolva, La Trama, La Trieka, La Treba, La Falkà, La Kalimba, La Tolka i El Demacre, el de les penyes i collas Els Vint, La Brusa, La Colla, Els Casats, L’Aberració, La Galbana, L’Estocà, La Tribu, Tots Tancats, La Kalaña i L’Embolic i el de les penyes i collas El Polp, El Bocao, Gamusinos, Pirula, L’Argot, El Deklive, La Kliba, La Kalatra, Bufa la Gamba, El Desdeny, L’Intent i La Strankà amb eixida des de la plaça Major.

18.30 h: Activitats infantils a càrrec de Monitors. Lloc: plaça Espanya.

20.00 h: Actuació en la fonda del vi del grup Jarana.

22.30 h: Repartiment de ‘cremaet’ per a majors de 18 anys, en la Junta Local de Festes.

23.00 h: Concentració de penyes i colles a la Casa de la Cultura per a traslladar-se a la Vila, amb la xaranga Banana Boom. A continuació ‘bous embolats’ de les penyes i collas Sant Roc, El KNut, El Duro, El Desfasament, La Priva, La Kolva, La Trama, La Trieka, La Treba, La Falkà, La Kalimba, La Tolka i El Demacre, el de les penyes i collas Els Vint, La Brusa, La Colla, Els Casats, L’Aberració, La Galbana, L’Estocà, La Tribu, Tots Tancats, La Kalaña i L’Embolic i el de les penyes i collas El Polp, El Bocao, Gamusinos, Pirula, L’Argot, El Deklive, La Kliba, La Kalatra, Bufa la Gamba, El Desdeny, L’Intent i La Strankà amb eixida des de la plaça Major.

01.30 h: En el Recinte de Festes discomòbil.

Divendres 13 d’octubre

11.00 h: Concentració de la penya El Comboi al carrer Trinitat; a continuació, cercavila amb la xaranga Banana Boom.

12.00 h: Entrada de vaques de la ramaderia Gns. Guillamón pels carrers Sant Marcos, Santa Quitèria, Trinitat i prova per la Vila. A continuació ‘Bou per la Vila’ de la penya El Comboi amb eixida des de la plaça Major.

17.00 h: Eixida de la reina i cort d’honor des de la Casa de la Cultura, acompanyades per les penyes i colles, per a dirigir-se a la Vila.

18.00 h: Vesprada de vaques de la ramaderia Miguel Parejo. A continuació ‘bou embolat’ de la penya El Comboi amb eixida des de la plaça Major.

18.00 h: Tardeo del grup Rumba Sierra. Organitza: penya La Kalaña. Lloc: Plaça Santa Teresa.

18.30 h: Activitats infantils a càrrec de Divertwin. Lloc: Plaza Víctimes del Terrorisme.

19.00 h: Tardeo flamenc i nit de remember. Organitza: El Sec. Lloc: C/ Sant Marcos.

19.30 h: Tardeo amb el DJ Esteban Mañanós. Organitza: penya Sant Fermín. Lloc: C/ Sant Joaquim, 72.

21.30 h: Sopar de «Pa i Porta« amenitzada amb Orquestra Montecristo. Parc infantil per als més xicotets a càrrec de TIC-TAC. Lloc: plaça Espanya.

00.00 h: Actuació estel·lar de Gustavo Paradis. Organitza: penya Sant Fermín. Lloc: C/ Sant Joaquim, 72.

00.00 h: Discomòbil de la penya el Racó pel seu 30 aniversari. Organitza: penya el Racó. Lloc: C/ Colón.

01.30 h: Vacas enfundades de la ramaderia Jaime Pertegaz. Lloc: Plaça Major únicament.

02.00 h: En el Recinte de Festes discomòbil.

Dissabte 14 d’octubre

11.00 h: Concentració de les penyes i collas Aficionats al Bou, El Corb, Clafidors, Sant Fermín, Amistes del Bou, El Roser i Peña Santa Quitèria al carrer Trinitat; a continuació, cercavila amb la xaranga Banana Boom.

11.00 h: Matinal a càrrec de la ramaderia d’Alba Atenea patrocinat per la penya Els Vint. Lloc: Plaça Major únicament.

13.00 h: Entrada de vaques de la ramaderia Gns. Asensi pels carrers Sant Marcos, Santa Quitèria, Trinitat i prova per la Vila.

16.00 h: Partida de Pilota Valenciana. Organitza: Club Pilotari Almassora. Col·labora: Ajuntament d’Almassora. Lloc: C/ Sant Vicent (del carrer Corralot fins a la porta de Ca la Vila).

17.00 h: Eixida de la reina i cort d’honor des de la Casa de la Cultura, acompanyades per les penyes i colles, per a dirigir-se a la Vila.

18.00 h: ‘Bous per la Vila’, de la penya Aficionats al Bou, el de les penyes i collas El Corb, Clafidors, Sant Fermín, Amistes del Bou i El Roser i el de la penya Santa Quitèria amb eixida des de la plaça Major.

18.30 h: Activitats infantils a càrrec de Produccions JaraTuria. Lloc: Plaza España.

19.00 h: Actuació del grup Els Makis. Organitza: penya el Caragol. Lloc: C/ Sant Roque.

19.00 h: Vesprada flamenca amb el grup Barata. Organitza: la penya La Tolka i L’Intent. Lloc: C/ San Salvador.

19.30 h: Tardeo flamenc amb el grup Efrain i els pirates del flamenc. Organitza: L’Alcria. Lloc: C/ Sant Marcos.

19.30 h: Transhumància urbana de bestiar avileño i berrendo en finalitzar els actes taurins. Patrocina: Ajuntament d’Almassora. Lloc: Recinte taurí.

19.30 h: Tardeo amb Cuerda pa rato. Organitza: Aficionats al Bou. Lloc: Plaça Santa Teresa.

21.00 h: ‘Tombet de bou’ Patrocina: CaixAlmassora. Lloc: C/ Trinitat.

22.30 h: Repartiment de ‘cremaet’ per a majors de 18 anys, en la Junta Local de Festes.

23.00 h: Concentració de penyes i colles a la Casa de la Cultura per a traslladar-se a la Vila, amb la xaranga Banana Boom. A continuació ‘bous embolats’ de la penya Aficionats al Bou, el de les penyes i collas El Corb, Clafidors, Sant Fermín, Amistes del Bou i El Roser i el de la penya Santa Quitèria, amb eixida des de la plaça Major.

00.00 h: Concert de Soraya. Lloc: Plaza España.

00.30 h: Remember dels 80/90/2000 a càrrec de DJ Ortega (Sala Manssion, Benidorm). Organitza: Aficionats al Bou. Lloc: Plaça Santa Teresa.

01.30 h: En el Recinte de Festes, Festa Indalo ’25 Aniversari’ a càrrec d’una macro disc Escampe xou.

Diumenge 15 d’octubre

17.00 h: Dia del xiquet (edat màxima 12 anys) activitats infantils a càrrec de Tic Tac, Monitors, Divertwin, Laser Combat i berenar per als xiquets inscrits prèviament. Col·labora: Xurreria Germans Domingo. Lloc: Aparcament piscina municipal.

17.30 h: Actuació de l’Estudiantina d’Almassora a ritme de guitarra, pandereta, veu i l’eterna bandurria de nostra volguda i estimada Isabelín ‘La Ñoña’. Lloc: Residència Municipal de la Tercera Edat Vicente Vilar Morellá.

20.00 h: Actuació final de festes amb ‘El Destí, la història d’un musical’. Lloc: plaça Espanya. A continuació, castell de focs artificials final de festes. Lloc: Aparcament C/ Sant Pere. (Antic Recinte de Festes).

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari