Iberdrola protegeix les dunes d’Almassora amb més de 2.000 plantes autòctones

Iberdrola protegeix les dunes d’Almassora amb més de 2.000 plantes autòctones
28/10/2020 -

L’empresa Iberdrola ha iniciat les labors de plantació de més de 2.000 exemplars d’espècies marítimes autòctones en les dunes d’Almassora per a contribuir a la seua estabilització i a la regeneració vegetal. L’objectiu passa per evitar la degradació de les acumulacions d’arena tant per erosió com pels temporals marins.

L’alcaldessa d’Almassora, Merche Galí, i el delegat d’Iberdrola en la Comunitat Valenciana, Ibán Molina, han visitat aquest matí el començament de les tasques de jardineria en el passeig marítim, en els voltants del camí Catalans. El tipus de plantació seleccionada pel Servei Municipal de Manteniment i Logística (SMML) per a conservar aquest entorn mediambiental està compost per espècies alveolo foresta, tipo elymus farcius, medicago marina, ammiophila arenaria i lotus creticus.

Per a Merche Galí, aquesta actuació suposa “una millora substancial en la imatge de la costa, però també una barrera natural per a protegir les dunes en els pròxims mesos”. No en va, la plantació frenarà l’impacte de fenòmens atmosfèrics adversos sobre la zona d’arena, un dels espais més vulnerables als temporals.

Per part seua, Ibán Molina ha destacat el compromís d’Iberdrola amb l’entorn en el qual desenvolupa la seua activitat i la importància de “entre tots, conservar el medi ambient de la millor forma possible i deixar-los a les generacions futures un món millor”, i ha destacat el compromís de la companyia en la lluita contra el canvi climàtic i la sostenibilitat.

L’actuació s’emmarca dins del compromís de la companyia amb l’entorn en el qual desenvolupa la seua activitat i en la lluita contra el canvi climàtic i la sostenibilitat. No en va, les pràctiques responen a la política de biodiversitat del grup Iberdrola, aprovada pel seu consell d’administració i l’objectiu últim de la qual és la conservació de la biodiversitat en la planificació i posterior desenvolupament de totes les actuacions de l’empresa.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari