Rutes en bici i classes a l'aire lliure a l'Escola de Pasqua d'Almassora

El consistori opta per espais oberts per a minimitzar riscos enfront de la pandèmia

Rutes en bici i classes a l'aire lliure a l'Escola de Pasqua d'Almassora
07/03/2021 -

L’Ajuntament d’Almassora, a través de la regidora d’Educació, Raquel Barberà, ha confirmat la celebració de l’Escola de Pasqua durant els dies 6, 7, 8 i 9 d’abril al parc viari i el camp de futbol de Boqueres. Durant aquesta edició, els menors romandran en les instal·lacions citades realitzant tota mena d’activitats en anglés, mentre que els més majors gaudiran de rutes amb bicicleta al voltant del municipi. Així, el consistori ha triat espais oberts amb la finalitat de garantir la seguretat de tots els participants enfront de la COVID-19.

D’aquesta manera, l’Ajuntament ha optat per una edició diferent de la d’altres anys, on l’esport i l’anglés seran els protagonistes. D’altra banda, l’arribada al parc viari serà escalonada durant una hora a partir de les 8 del matí, les tasques ocuparan els quatre dies des de les 9 hores fins a les 13 hores, quan els menors començaran l’eixida de la instal·lació durant una hora i de manera escalonada per a evitar contactes entre els participants.

El parc d’educació viària i el camp de futbol de Boqueres albergaran activitats com a gimcanes, esports amb modalitat de ‘miniolimpiades’, balls o concursos. A més, els més xicotets realitzaran excursions a la platja d’Almassora, al riu Millars, i visitaran el ‘skatepark’. Cal destacar que durant aquesta edició l’Ajuntament ha decidit prescindir del servei de menjador amb l’objectiu d’evitar el contacte entre els participants sense màscara.

La Regidoria d’Educació ofereix 30 places per a menors nascuts entre 2009 i 2017, tots dos anys inclosos. Els interessats que no s’inscriguen en el dia assignat perdrà la plaça i passarà al següent de la llista d’espera. La preinscripció tindrà lloc entre els dies 10 i 17 de març en les oficines del SIAC, sempre que els usuaris tinguen cita prèvia. El període de matriculació ocuparà des del dia 25 fins al 31 de març, també el SIAC amb cita prèvia.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari