La Policia Local efectua 10 sancions a Almassora durant el pont d’octubre

La Policia Local efectua 10 sancions a Almassora durant el pont d’octubre
14/10/2020 -

La Policia Local d’Almassora ha realitzat un total de 10 intervencions amb sanció durant l’últim pont d’octubre. La recta final de les festes en honor a la Mare de Déu del Roser, suspeses per la pandèmia de la COVID-19, va coincidir amb el pont festiu. A més, molts veïns van comptar amb cinc dies lliures després de sumar el dijous 8 d’octubre, declarat festiu local per la suspensió del dia de Santa Quitèria, als ja habituals 9 i 12 d’octubre. Per això, Alcaldia va emetre un bàndol per a avisar de la prohibició de celebrar qualsevol festa alternativa a la setmana gran del Roser durant aquests dies.

Les 10 sancions imposades en l’últim pont corresponen a diferents aspectes. En primer lloc, un total de set persones van ser multades per infraccions relacionades amb el coronavirus, com el no ús de màscara, la distància social o l’incompliment de les mesures sanitàries. En segon lloc, un veí va ser sancionat després d’abocar estris i fem inadequat en la via pública. Cal recordar que l’Ajuntament d’Almassora va facilitar un número de telèfon (671278001) perquè qualsevol usuari puga avisar si observa algun comportament irregular en el llançament de residus a la via pública.

D’altra banda, l’alcaldessa, Merche Galí, va publicar fa dues setmanes un bàndol d’Alcaldia amb motiu de la proximitat amb les dates de les festes en honor a la Mare de Déu del Roser, suspeses per la situació sanitària. El bàndol avisava de “la prohibició de les reunions de més de 10 persones, tant en la via pública com a l’interior dels edificis”. La primera edil va insistir a “no baixar la guàrdia, hem de continuar amb les mesures de seguretat necessàries per a frenar per complet la pandèmia”.

Així, les molèsties veïnals han copat dues sancions durant aquests dies festius. Un casal va rebre una multa per no respectar les normes sanitàries i de convivència durant una nit. Finalment, un veí també va ser sancionat en la seua llar després d’estar a altes hores de la matinada amb la música alta i impedir el descans dels seus veïns.

Després d’analitzar aquestes intervencions de la Policia Local, el regidor de Seguretat, Javier Martí, ha valorat positivament la responsabilitat dels veïns “estem molt satisfets amb les dades facilitades per la Policia Local, és molt difícil aconseguir un comportament perfecte per part de tots”, ha declarat l’edil. A més, Martí ha confirmat que “segons les dades de la Conselleria de Sanitat, Almassora compta amb 28 positius per la COVID-19 durant aquests últims dies, així que continuem amb unes xifres baixes però no podem relaxar-nos”.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari