Santa Quitèria recorre les esglésies d’Almassora davant la ‘tornà’

Santa Quitèria recorre les esglésies d’Almassora davant la ‘tornà’
06/06/2021 -

Almassora.- La patrona d’Almassora ha començat el recorregut per les esglésies del municipi abans de la ‘tornà’, prevista per al diumenge 20 de juny. D’aquesta manera, els portadors de la imatge han traslladat hui a Santa Quitèria des de l’església de la Nativitat, a la qual va arribar en la vespra del 22 de maig, fins a la parròquia de Sant Vicent, on romandrà durant la setmana vinent.

Segons ha indicat la regidora de Festes, Isladis Falcó, la imatge estarà exposada per a la visita dels fidels de dilluns a dissabte, entre les 10 i les 13 hores i de 17 a 19.30 hores. D’aquesta manera, el veïnat del barri no haurà de desplaçar-se fins al barri antic per a veure a la patrona i podrà acostar-se fins al temple més pròxim.

D’igual forma, el diumenge 13 la imatge tornarà a traslladar-se, en aquest cas a l’església de San José, per a completar el recorregut. El temple enclavat al costat del barri Pius XII acollirà a la patrona fins al 20 de juny, quan està previst el seu retorn fins a l’ermita que porta el seu nom. Falcó ha incidit en què “per segon any no hem pogut celebrar romeria ni tampoc una ‘tornà’ a l’ús, però no volíem que el coronavirus impedira als qui asseguen devoció per Santa Quitèria acostar-se fins a la seua església per a veure-la”.

De moment, dissabte que ve 12 ha programat el “2 Tributos en 1”, un espectacle a càrrec de de Jaime Costa i Coral València, que interpretaran a Sergio i Estíbaliz i, posteriorment, a Ana Belén i Víctor Manuel en la plaça d’Espanya a les 22 hores. En la mateixa línia, la Regidoria de Festes ha preparat per al dissabte 26 de juny un tribut a Luis Miguel per a celebrar l’arribada de l’estiu.

El departament de Festes ja treballa en els preparatius de la setmana gran d’octubre amb la “esperança” de poder dur a terme un programa d’actes “concorde a les circumstàncies sanitàries que travessem en aqueix moment i que, amb total seguretat, seran millors que les actuals”.

L’avanç de la vacunació entre la població d’Almassora, que aquesta setmana ha suposat la citació de 1.800 persones en el centre social de Sant Felip, apunta a un progressiu descens dels contagis

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari