‘Sense bitllets’ en el tancament de la fira taurina del Roser a Almassora

La doble exhibició i la serenata a patrona centren el programa d’actes del dia

‘Sense bitllets’ en el tancament de la fira taurina del Roser a Almassora
16/10/2021 -

La Vila d’Almassora viurà hui un nou dia ‘sense bitllets’ amb motiu del tancament de la fira taurina del Roser. La Junta Local de Festes avança que la doble exhibició prevista per a les sis de la vesprada suposarà un increment d’assistents amb motiu de l’arribada de visitants coincidint amb la finalitat de setmana.

El recinte acollirà l’eixida de ‘Flor de romero’ des de la plaça de la Picaora en primer lloc. El de Los Ronceles és l’exemplar castany triat per les penyes El Rollet, La Fuga, La Travessa, l’Emboscà, l’Artiste, La Katrava, La Kurda, El Porrat i La Maraña. A continuació tindrà lloc la segona eixida des de la plaça Major amb el bou de la Resnera que cofinancen Els Vint, La Brusa, La Colla, Els Casats, La Galbana, l’Estocà, El Roser i Tots Tancats. Porta per nom ‘Canelo’.

També els més xicotets gaudiran d’un tancament a la seua mesura amb carretons. La Junta Local de Festes patrocina aquesta carrera pel carrer Major una vegada acabades les exhibicions taurines de la vesprada. Colles i penyes i veïnat de la Vila apuren els últims compassos d’una setmana amb 14 astats en el cartell i sense incidents de gravetat.

L’activitat taurina arrancarà dues hores abans que ho faça la serenata en honor a la Mare de Déu del Roser a càrrec del grup Siloé procedent de Múrcia. L’església de la Nativitat acollirà aquesta vesprada aquesta cerimònia que s’ha convertit en imprescindible en el programa de festes. Habitualment té lloc una setmana després que acaben les celebracions, però en aquesta ocasió coincidirà per l’ajornament de les festes.

Els actes religiosos continuaran demà amb l’ofrena a la Mare de Déu del Roser, si el temps ho permet, després de la suspensió de la processó per la pluja el diumenge 3 d’octubre. Els portadors de la patrona traslladaran la imatge fins a l’església del Crist per al seu trasllat fins a la Nativitat a partir de les 11 hores acompanyada de les entitats i particulars que participen per a depositar flors en l’altar. El grup Siloé també amenitzarà la cerimònia en aquesta ocasió.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari