Sopa de Cabra i l'orquestra Panorama aterren en el Roser d'Almassora

Les actuacions, dividides entre el carrer Benassal i la plaça Espanya, seran gratuïtes[

Sopa de Cabra i l'orquestra Panorama aterren en el Roser d'Almassora
05/08/2022 -

La regidora de Festes, Isladis Falcó, ha presentat les dues actuacions amb més influència a nivell nacional que aterraran en les festes en honor a la Mare de Déu del Roser a Almassora. En aquest sentit, els concerts de la setmana festiva inclouran a l’orquestra Panorama el 7 d’octubre al carrer Benassal i al grup Sopa de Cabra el dia 8 en la plaça Espanya. L’edil ha confirmat que, com en totes les setmanes de festes patronals, tots dos espectacles seran gratuïts per a afavorir l’assistència del major nombre possible d’espectadors.

D’altra banda, el grup Sopa de Cabra interpretarà els seus grans èxits (‘Camins’ o ‘L’Empordà, entre altres) el dissabte 8 d’octubre a les 23 hores en la plaça Espanya. La banda de música també cantarà les cançons del seu últim disc, ‘La gran onada’. “És l’únic concert que els artistes realitzaran enguany en la Comunitat Valenciana”, ha remarcat Falcó. Per tant, l’exhibició de Sopa de Cabra acompanyarà la nit de l’últim dissabte de les festes del Roser i, pràcticament, serà el tancament d’una programació que amb tota probabilitat superarà el centenar d’actes.

Així, Panorama, l’orquestra número u a nivell nacional, actuarà el divendres 7 d’octubre a la una del matí al carrer Benassal, al costat de la Piscina Municipal. El consistori ha triat la ubicació en considerar que la banda inclou una posada en escena formidable que requereix de molt d’espai. Panorama arribarà a Almassora amb cinc tràilers per al muntatge de l’escenari. A més, dins del conjunt musical, els artistes són els que prenen gran part del protagonisme acompanyats sempre per una il·luminació i sons impecables.

Les festes del Roser d’enguany tindran lloc del 30 de setembre al 9 d’octubre. La regidora de l’àrea ha fet una crida perquè tant el veïnat d’Almassora com el dels municipis de voltant s’acoste a gaudir dels concerts que mesclaran diversos gèneres musicals per a atendre tots els gustos. L’edil ha assenyalat que al llarg de la setmana gran hi haurà més actuacions tant en el Recinte Fester com en la plaça Espanya, però encara treballen per a tancar la programació i oferir al públic més diversitat.

Una vegada que estiga tancada, la informació estarà disponible en la pàgina web de l’Ajuntament. Així mateix, les persones interessades podran passar a recollir els programes que repartirà la Junta Local de Festes en l’entrada de l’Ajuntament a la fi de setembre per a acomiadar el cicle festiu de la reina, María Gonell Esteve, i les dames de la seua cort d’honor.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari