Bous i propostes infantils per a tancar el primer cap de setmana de festes d'Almassora

La jornada arranca amb la ruta pel paratge del Millars

Bous i propostes infantils per a tancar el primer cap de setmana de festes d'Almassora
10/10/2021 -

Almassora tanca hui el primer cap de setmana de festes en honor a la Mare de Déu del Roser i ho fa amb activitats per a tots els públics coincidint amb la jornada dominical. Ruta pel paratge del Millars, proposta infantil en el Museu del Joguet, pilota valenciana per a xiquets i bous en el recinte de la Vila copen un abarrotat programa d’actes després de l’èxit de públic registrat el dissabte pel retorn del tancament a la Comunitat Valenciana.

Des de primera hora del matí, els equips de neteja i desinfecció han recorregut les zones de major confluència de gent per a recuperar la imatge de la localitat després del concert de Celtes Curts en la plaça d’Espanya i les tres embolades nocturnes celebrades en la nit del dissabte. La regidora de Festes, Isladis Falcó, ha valorat com “més que positiu aquest primer dia que esperàvem amb tantes ganes com preocupació per la necessitat de conciliar el volum de públic i el respecte a les mesures contra el coronavirus”.

La programació ha arrancat hui amb l’itinerari ambiental per a conéixer el paratge fluvial del riu Millars. La ruta guiada a peu des del poble a la ribera de l’ermita de Santa Quitèria ha ocupat un matí en la qual també hi ha hagut activitats per als més xicotets en el Museu del Joguet en dues sessions. Els xiquets han sigut, a més, protagonistes de la pilota valenciana en la plaça d’Espanya i l’avinguda José Ortiz a partir de les 11.30 hores. El recinte es transformarà aquesta vesprada en un parc infantil.

En l’apartat taurí, Almassora ha recuperat hui les entrades i proves de vaques amb bestiar d’Alberto Garrido a partir de les 13 hores. Per a la vesprada està prevista l’exhibició de dos dels bous del tancament de Fuente Ymbro, així com la posterior embolada a partir de les 23.30 hores. L’últim eixirà a demà als carrers de la Vila.

La setmana començarà amb el tribut a Camilo Sesto en la plaça d’Espanya i els concerts en valencià de Rodalia i Xavi Sarrià en el Recinte Fester. Els més xicotets gaudiran d’activitats infantils en la plaça Santa Isabel i del tancament infantil patrocinat per l’Associació de Penyes Taurines d’Almassora (APTA) una vegada finalitzats els festejos taurins de la vesprada.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari