Triple exhibició taurina en la recta final de Santa Quitèria

Triple exhibició taurina en la recta final de Santa Quitèria
25/05/2023 -

La Vila d’Almassora apura les hores finals del cartell taurí amb una triple exhibició d’exemplars que eixiran en els tres casos per la porta de la plaça Major. El públic espera per al desenllaç de les festes amb la mirada posada en el cel davant la probabilitat de pluja mentre en els corrals de Ca la Vila esperen el seu torn els tres bous acartelats per a hui.

Els exemplars previstos per a aquesta jornada són dues de Torrealta i un Juan Pedro Domecq. En primer lloc eixirà Flautista a la plaça Major. Està patrocinat per les penyes EL Duro, El K-NUT, El Desfase, La Kolva, Sant Roc, La Trama, La Priva, La Trieka, La Treba, La Falka i La Kalimba.

En l’equador d’aquest dijous eixirà a la plaça Major el bou Soldador, de Juan Pedro Domecq, pel qual han apostat els integrants de la penya El Comboi. El tancament de la vesprada quedarà en mans de l’altre exemplar de Torrealta, Eivissenc, en aquest cas patrocinat pel Rollet, La Fuga, La Travessa, L’Emboscà, L’Artiste, La Katrava, La Divisa, La Kurda, El Porrat, El Porrat, La Traska i La Xaskà.

El recinte de la Vila també deixarà un espai als més xicotets, que tindran l’oportunitat de mesurar-se als carretons embolats en finalitzar la vesprada. L’Associació de Penyes Taurines d’Almassora (APTA) patrocina aquest tancament que habitualment recorre el carrer Major. Per part seua, la plaça Botànic Calduch acollirà una nova jornada de l’espectacle de circ i màgia Abracadabra a càrrec de La Troupe Malabó.

Al mateix temps tindrà lloc l’actuació de The Lorian en la plaça Pere Cornell. L’apartat musical de la jornada inclou també la festa Índalo de matinada en el Recinte Fester, el ‘ball de plaça’ que cada any impulsa l’associació cultural El Torrelló en Santa Teresa, el ball per a majors en el centre de la tercera edat de Sant Felip i els poemes i cançons de l’artista local Erik Maunt en la residència municipal.

Cap de setmana de celebracions

Almassora s’endinsarà demà en els compassos finals de la setmana gran a causa de la clausura de les festes el dissabte per la celebració de les eleccions municipals en la jornada dominical. L’actuació d’Ana Guerra, les vaques enfundades i el sopar de pa i porta són alguns dels actes multitudinaris que resten per a acabar aquesta edició de Santa Quitèria 2023.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari