UBE premia a l’alumnat d’Almassora en el VI Certamen de l’Esperit Emprenedor

UBE premia a l’alumnat d’Almassora en el VI Certamen de l’Esperit Emprenedor
18/02/2022 -

La Casa de la Cultura va acollir ahir el lliurament de premis del VI Certamen de l’Esperit Emprenedor d’Almassora, convocat per la Regidoria de Joventut i patrocinat per la signatura UBE Corporation Europe. La companyia va premiar amb 2.200 euros a un total de sis grups, tres vencedors per part de la categoria Idea i tres de la modalitat Projecte d’Empresa. Cal recordar que Almassora va registrar un total de 64 candidatures amb 96 estudiants repartits entre els instituts Álvaro Falomir i Vila-roja, a més del Centre d’FP Cervantes.

D’aquesta manera, l’alcaldessa d’Almassora, Merche Galí, i la regidora de Joventut, María Luisa Renau, al costat de representants de la companyia van entregar els premis als guanyadors del certamen. D’una banda, Sonia Ahinoa Sora, de l’institut Álvaro Falomir, va aconseguir el primer lloc en la categoria Idea, amb una recompensa de 400 euros per ‘Help Cash’. D’altra banda, el grup de Wilfredo Reyner, Dunia Chidinma, Sami Neffat i Sandra Valentina, pertanyents a l’Álvaro Falomir, van aconseguir el primer lloc en la modalitat Projecte Empresarial, amb una recompensa de 800 euros per ‘Mental Contact’.

La resta de guardonats van ser: Romina Cardo, Sandra Matei i Melzi Ludmilla amb 100 euros pel seu tercer lloc en la categoria Idea; Iman Riahi i Natalia Ramos amb 300 euros pel seu segon lloc en la mateixa secció; tots ells membres del centre Álvaro Falomir. En la categoria Projecte Empresa: Izan Redondo i Mohamed Riahi, també de l’Álvaro Falomir, es van alçar amb el premi de 200 euros pel seu tercer lloc; mentre que Nicolás Carque, estudiant del Vila-roja, va aconseguir el segon lloc amb una recompensa de 400 euros.

L’alumnat dels tres centres educatius, candidat als guardons, va participar en les 14 xarrades divulgatives del Centre Europeu d’Empreses Innovadores de Castelló (CEEI) impartides en els últims mesos, els mentors dels quals van aportar claus per a definir els projectes presentats al concurs patrocinat per l’empresa. Aquests van guiar a l’alumnat participant i van valorar les seues propostes des de l’inici.

A més, les persones encarregades de dur a terme les xarrades van marcar les claus per a la construcció de projectes empresarials, des de la coherència del negoci a la diferenciació respecte a la resta de mercat, la definició de productes o serveis, l’estratègia comercial, la viabilitat financera o la presentació del projecte, entre altres.

Finalment, cal destacar que un total de 46 propostes van optar als premis de la categoria Idea, mentre que 18 van optar als guardons de la secció Projecte Empresa. Durant les sis edicions del certamen, 1.160 alumnes d’Almassora han participat en les convocatòries, amb un total de 76 xarrades informatives. Des de 2016, un total de 214 candidatures han format part de la categoria Idea i altres 62, en Projecte d’Empresa.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari