L'alcaldessa d'Almenara sol·licita la col·laboració de la Diputació per a millorar la seguretat viària en la carretera de la Platja

Estíbaliz Pérez planteja a José Martí el possible accés del seu municipi a línies d’ajudes culturals i esportives

L'alcaldessa d'Almenara sol·licita la col·laboració de la Diputació per a millorar la seguretat viària en la carretera de la Platja
08/02/2020 -

L’alcaldessa d’Almenara, Estíbaliz Pérez, ha sol·licitat que la Diputació Provincial col·labore en les tasques de millora de la carretera que va des d’aquest nucli de població fins a la platja. Es tracta d’un traçat d’una mica més de 5 quilòmetres en el qual, entre altres accions, cal escometre un procés de senyalització que garantisca la seguretat viària. Ho ha plantejat en la reunió que ha mantingut amb el president de la Diputació, José Martí, en el Palau Provincial.

Pérez també s’ha interessat per l’existència de possibles línies de subvencions en la Diputació per a la redacció del pla director de restauració del castell d’Almenara. La primera edil ha assenyalat que “disposar d’aquest document resulta imprescindible per a posteriorment poder accedir a subvencions per a obres com les del 1,5% cultural del Govern d’Espanya o unes altres de l’administració autonòmica”.

En la reunió entre José Martí i Estíbaliz Pérez també ha estat present el regidor d’Esports, Lorenzo Vicent, qui ha plantejat el possible accés a ajudes de la institució provincial davant la necessitat de realitzar actuacions de remodelació i millora en les instal·lacions esportives locals. A més, l’alcaldessa ha entregat al president de la Diputació un exemplar del llibre “Collidors”.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari