La policia local d'Almenara portarà un distintiu per a indicar el seu compromís amb la lluita contra la violència de gènere

Amb únicament 15 agents és un dels 404 cossos de Policia Local de tota Espanya que compta amb una unitat especialitzada

La policia local d'Almenara portarà un distintiu per a indicar el seu compromís amb la lluita contra la violència de gènere
07/03/2020 -

Les agents i els agents de la Policia Local d’Almenara portaran des de hui en els seus uniformes uns distintius per a informar i visibilitzar que compten amb una unitat adscrita al programa viogen de seguiment i valoració del risc de víctimes de la violència de gènere conjuntament amb la Guàrdia Civil. Aquest distintiu en morat i blanc compta amb una mà que simbolitza el “stop” a la violència de gènere i el lema “no estàs sola” a més de les sigles del Grup d’Atenció Especialitzada (GAE) de la Policia Local d’Almenara.

L’Inspector Cap de la Policia Local d’Almenara, Javier Navarro, ha destacat “l’esforç i professionalitat de la plantilla en assumir aquestes competències” perquè “tenim un gran compromís amb la societat i per a això treballem”. Ha destacat Navarro que “amb tan sols 15 agents, la Policia Local d’Almenara, és una de les més xicotetes de les 404 policies locals de tota Espanya que compten amb aquesta Unitat Especialitzada”.

Per part seua, l’alcaldessa, Estíbaliz Pérez, ha destacat la importància de comptar amb aquesta Unitat Especialitzada a Almenara pel que ha volgut agrair públicament “a tota la plantilla de la Policia Local el seu treball, constància i lluita per a superar la xacra que suposa la violència de gènere”.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari