Almenara celebra la festivitat de Sant Roc, patró de la localitat

El musical Eurosinfónico de l’Associació Musical Santa Cecília d’Almenara, tot un èxit

Almenara celebra la festivitat de Sant Roc, patró de la localitat
24/09/2019 -

La localitat d’Almenara està celebrant durant el dia d’ahir la festivitat de Sant Roc, patró del municipi. Amb tal motiu, el dia torna a tindre actes religiosos igual que en la jornada anterior. Així, al matí com mana la tradició s’ha realitzat el tradicional trasllat de la imatge del sant des de la seua capella fins a l’església. En el trasllat, com a marca la tradició, els festers i festeres, així com els quintos i quintes dels 25 anys han ofrenat els productes de la terra a Sant Roc, participant en la missa matinal.

A la nit la cita va ser màgica, ja que en l’Auditori Municipal Vicente Casanova Rebollar va actuar el prestigiós mag Yunque amb les seues sempre espectaculars trucs, una actuació organitzada des de l’Ajuntament d’Almenara.

EUROSINFÓNICO

D’altra banda destacar l’espectacular concert que va oferir en la nit del diumenge l’Associació Musical Santa Cecília d’Almenara, actuació titulada “Eurosinfónico“, que es va convertir en un autèntic tribut al Festival d’Eurovisió. Els temes van ser cantats per Carlos Cabreñes, Aisha Bordas, Laia Benaches i Ángel Bellido. L’acte a més va servir per a acomiadar i agrair el treball de Miguel Bautista, director de la banda, que acaba així el seu periple, un comiat que va ser molt emotiva.

TORNEN ELS BOUS

Després de dos dies de celebracions religioses hui tornaran els actes taurins. Així, a les 12.30 s’exhibirà un exemplar de la ramaderia de Barcial a càrrec de la Penya Taurina Los Armónicos, per a després exhibir vaques de Tauro Covatelles, a càrrec de l’Ajuntament d’Almenara. A la vesprada, eixiran dos bous “cerrils” patrocinats per l’ajuntament de les ramaderies de Núñez del Cuvillo i Santiago Domecq. A la nit s’embolarà el bou patrocinat per Los Armónicos.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari