Almenara celebra la festivitat de la Mare de Déu del Bon Succés

Demà arribaran les celebracions religioses de Sant Roc i l’actuació del mag Yunke

Almenara celebra la festivitat de la Mare de Déu del Bon Succés
23/09/2019 -

Dia gran hui en la localitat d’Almenara que celebra la festivitat la seua patrona, la Mare de Déu del Bon Succés amb diversos actes de caràcter religiós, pirotècnic i musical. Aquest matí s’ha realitzat el trasllat processional de la imatge de la Mare de Déu del Bon Succés des de la Capella fins a l’església per a la celebració de la santa missa. Un any més, els festers i festeres han tingut el seu protagonisme en la celebració, com és costum, vestits amb els vestits tradicionals. També han participat els Cinquens i Cinquenes del 25 anys, que han precedit i portat la imatge de la patrona. La banda de música ha posat les notes musicals al trasllat.

D’altra banda, els campaners d’Almenara, un any més, s’han encarregat de la realització del volteig de campanes de manera manual com es feia antigament, mentre que les dones del cor s’han encarregat de posar el punt musical a la Missa Major.

Aquesta vesprada està prevista una nova missa i la solemne processó en la qual a més participarà l’Associació de Bombos i Tambors d’Almenara, al costat de la banda de música Santa Cecília. Després es realitzarà un nou trasllat per a retornar la imatge a la seua capella. Posteriormente a les 22 hores, se celebrarà el tradicional castell de focs artificials a càrrec d’Hermanos Caballer en el Camí Cabeçol. I a les onze, arribarà a l’Auditori Municipal Vicente Casanova Rebollar, el gran espectacle musical “Eurosinfónico”, un tribut al Festival d’Eurovisió amb la participació de l’Associació Musical Santa Cecília d’Almenara i les veus de Carlos Cabreñes, Aisha Bordas, Laia Benaches i Ángel Bellido. La cita serà a les 23.00 hores en l’Auditori Municipal Vicente Casanova Rebollar. L’acte està organitzat per l’Ajuntament d’Almenara.

MAG YUNKE

Hui se celebra la festivitat de Sant Roc, patró de la localitat. Així no faltaran els actes religiosos com el trasllat matinal, la missa tant al migdia com a la vesprada, i la solemne processó. A les 11 de la nit, a l’Auditori Vicente Casanova Rebollar acollirà l’espectacular màgia del Mag Yunke. La jornada acabarà amb la discomóvil de la penya ADT amb dj Miguel Thomas, que encapçalarà la festa titulada “No digas lunes noche, di fiesta ADT”.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari