Almenara, Onda i Benicarló: entre els municipis amb brots de COVID-19

També han registrat brots Castelló de la Plana i Soneja en l’última jornada

Almenara, Onda i Benicarló: entre els municipis amb brots de COVID-19

La Comunitat Valenciana compte, des d’ahir, amb 1.390 nous casos positius de coronavirus, 1.752 altes i 29 defuncions. Així ho ha actualitzat la Conselleria de Sanitat Universal i Salut Pública, que ha explicat, a més, que s’han identificat 51 brots entre les tres províncies.

Així, Alacant és la província amb menys brots registrats, tan sols sis. Castelló compta amb 7 i València, amb 38 repartits entre la capital i els municipis.

En el cas de Castelló de la Plana, s’han registrat tres brots: dos d’origen laboral, cadascun d’ells amb tres persones contagiades; i un altre de sis persones d’origen social que han donat positiu per PCR o test d’antígens.

A més, Almenara compta amb un brot d’origen social de 7 persones; Onda amb un laboral de 8 persones afectades; i Benicarló i Soneja coincideixen en un brot cadascun amb quatre persones que s’han contagiat en l’àmbit social.

Actualització de la situació en residències

Hui dia, hi ha algun cas positiu en 84 residències de majors (4 a la província de Castelló, 27 a la província d’Alacant i 53 a la província de València), 15 centres de diversitat funcional (3 a la província de Castelló, 3 a la província d’Alacant i 9 a la província de València) i 3 centres de menors a la província de València.

• Residents nous positius: 42
• Treballadors nous positius: 19
• Residents morts: 7

Actualment, es troben sota vigilància activa de control sanitari 17 residències en la Comunitat Valenciana: 8 a la província d’Alacant i 9 a la província de València.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari