Almenara prepara l'operatiu policia per a les festes patronals

Aquest matí s’ha celebrat la Junta Local de Seguretat en la qual a més s’han tractat temes com la campanya citrícola i la violència de gènere

Almenara prepara l'operatiu policia per a les festes patronals
17/09/2019 -

Aquest matí s’ha celebrat a l’Ajuntament d’Almenara la Junta de Seguretat Local prèvia a la celebració de les Festes Patronals de la localitat que comencen dijous que ve i en la qual, a més s’han abordat altres qüestions com la campanya citrícola, els acords sobre violència de gènere (viogen) o la carrera 10k del Ivaspe que se celebrarà el mes vinent d’octubre. En la Junta Local de Seguretat, a més de l’alcaldessa d’Almenara, Estíbaliz Pérez, ha participat la subdelegada del Govern a Castelló, Soledad Ten, així com responsables de la Guàrdia Civil, Policia Autonòmica i Policia Local d’Almenara.

Pel que respecta a l’àmbit festiu, la Policia Local d’Almenara realitzarà 85 serveis per les activitats previstes. A més realitzarà un reforç especial durant les nits i matinades, augmentant les unitats habituals. També s’ha sol·licitat la col·laboració de la Guàrdia Civil per a les jornades amb major activitat o risc, com són el primer cap de setmana, el dimecres 25 per les disfresses, així com el divendres 27 i dissabte 28. Igualment hi haurà reforços extra de la Guàrdia Civil per a vigilar la zona marítima.

CAMPANYA CITRÍCOLA

Important també ha sigut el tema de la futura campanya citrícola, a la cerca d’operacions conjuntes per a evitar, més si cap, els robatoris i les accions no desitjades en el terme municipal. Per a això es reforçaran els controls amb actuacions conjuntes dels tres cossos com són la Guàrdia Civil a través de l’Equip Roca, la Policia Local i la Policia Autonòmica. Una de les qüestions que es tindrà molt en compte serà el control de la documentació dels cítrics, ja que serà molt important el document Data. De fet es realitzarà una campanya de conscienciació sobre la utilitat i necessitat d’aquest.

Igualment també s’ha abordat la qüestió de la violència de gènere, s’ha parlat d’un balanç positiu quant a la coordinació des que la Policia Local se sumara al protocol viogen i la posterior ampliació per a una operativitat conjunta sobre els casos existents amb la Guàrdia Civil.

Un altre dels temes que s’ha abordat serà la coordinació de la carrera 10k del IVASPE que se celebrarà el 5 d’octubre a Almenara, en la qual participaran atletes pertanyents a tots els cossos de seguretat i emergències.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari