Almenara presenta un programa taurí per a les festes patronals que inclou sis bous 'cerrils'

A més les penyes Los Armónicos i El Morrillo col·laboren amb altres exemplars “cerrils”; la Penya NSK junt ADT, Xaporres, Quintos 19, la Boina i ADSL patrocinaran una jornada de vaques

Almenara presenta un programa taurí per a les festes patronals que inclou sis bous 'cerrils'
28/08/2019 -

Després de les celebracions a la Platja Casablanca, l’Ajuntament d’Almenara ja ha començat a perfilar les festes patronals de la localitat que seran a la fi del pròxim mes de setembre. Quant al capítol taurí, destacar que el consistori ha adquirit sis bous “cerrils” de famoses ramaderies com són Núñez del Cuvillo (2), Cortijo de la Sierra (2), Gavira i Santiago Domecq. A més l’activitat taurina es complementa amb els bous “cerrils” i vaques que patrocinen diverses penyes que col·laboren en “una completa programació taurina per a tots els afeccionats durant les pròximes festes” segons ha explicat la regidora de festes, Débora Marín que també ha agraït la col·laboració de les penyes que patrocinen actes en aquestes celebracions.

Els bous adquirits per l’Ajuntament d’Almenara s’exhibiran el divendres 20, el dissabte 21 i el dimarts 24. La programació taurina arrancarà el divendres 20 a les 12 de la nit amb la tradicional “desencaixonà” d’alguns dels exemplars que s’exhibiran en els festejos, que podran ja ser vistos pels veïns. A continuació s’exhibirà el primer bou de les festes, un bou “cerril” embolat de la ramaderia de Núñez del Cuvillo marcat amb el número 151 i guarisme 5.

Ja per a la jornada del dissabte 21, continuarà la programació dels bous adquirits per l’Ajuntament d’Almenara i es produirà la primera exhibició vespertina, que arrancarà a les 17.30 hores amb un exemplar de la ramaderia de Cortijo de la Sierra, marcat amb el número 26, guarisme 5, al qual seguirà un segon bou de la ramaderia de Gavira, amb el número 10, guarisme 5. Ja a la nit s’exhibirà el tercer bou de la jornada, en aquest cas un bou embolat “cerril” de Núñez del Cuvillo, amb el número 103, guarisme 4.

Les exhibicions es reprendran el dimarts 24 a les 12.30 del migdia amb l’exhibició d’un exemplar sBarcial patrocinat per la penya Los Harmónicos, que s’embolarà també a la mitjanit.

Aqueix mateix dimarts 24 de setembre a la vesprada, a les 17.30, hi haurà dos nous bous salvatges, en aquest cas a càrrec de l’Ajuntament d’Almenara. El primer exemplar serà de la ramaderia de Cortijo de la Serra, amb el número 15 i guarisme 5, mentre que el segon serà de Santiago Domecq, amb el número 2, guarisme 3.

El dimecres 25 tindran protagonisme les vaques, amb una jornada organitzada per la penya NSK i amb la col.laboració de les penyes ADT, Xaporres, Quintos 19, La Boina i ADSL. La jornada arrancarà al migdia amb la prova. A la vesprada arribarà el tancament de vaques i continuaran les exhibicions taurines.

Els bous es reprendran el divendres 27 de setembre amb un exemplar salvatge de Torrehandilla, patrocinat per la Penya El Morrillo, que s’exhibirà a les 18.30 de la vesprada i que s’embolará en la mitjanit.

La programació taurina acabarà el dissabte 28 a la nit amb l’exhibició de vaques i un bou embolat a càrrec del ramader local Juan Faet, activitat patrocinada per l’Ajuntament d’Almenara.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari