Almenara presenta les activitats de la Setmana de la Dona

Almenara presenta les activitats de la Setmana de la Dona
29/02/2020 -

Dilluns que ve 2 de març començaran a Almenara les activitats de la Setmana de la dona d’Almenara amb la sensibilització als escolars de la localitat a través de contes teatralitzats per als alumnes del CEIP Juan Carlos I i de l’Escola Municipal Infantil al llarg de tota la setmana. A més dilluns que ve també començaran les classes de gimnàstica de manteniment matinals en la Plaça 8 de Març que es repetiran el dimecres 4 i el divendres 6. A més el dijous 5 a la vesprada es realitzarà un taller de defensa personal en el Poliesportiu Municipal Cobert.

El divendres 6 serà el dia dedicat a les exposicions. Així en el Centre Municipal de Cultura Paulo Freire s’inaugurarà l’exposició de “Dones” a càrrec del Grup Fotogràfic d’Almenara (GFAL) i l’Associació Fotogràfica La Llum d’Onda. Posteriorment en el Molí d’Arròs s’inaugurarà la mostra “Desempoderando al Macho Alfa”, acte que inicialment estava programat per a divendres passat 28 i que s’ha retardat una setmana. A partir d’ací, del 9 al 13 de març es realitzaran els tallers previstos per a l’alumnat de l’IES Almenara i de la FPA Paulo Freire. Prèviament, fins al 5 de març es podrà contemplar la mostra “dones valencianes que han fet història” en el Paulo Freire.

El dissabte 7 es realitzarà a partir de les 5 de la vesprada la Marxa de la dona, enguany solidària amb la Junta Local d’AECC d’Almenara després de la qual arribarà en el Paulo Freire la representació teatral “Shhhh!!!!” amb Marian Villaescusa i Albert Martínez.

El dia de la dona, el diumenge 8 de març, la banda simfònica de l’Associació Musical Santa Cecília d’Almenara realitzarà el “Concert del dia de la dona” a partir de les 12 en el Saló del Centre Paulo Freire. A la vesprada hi haurà un autobús gratuït per a acudir a la manifestació del 8-M de València. Destacar que les persones interessades podran inscriure’s fins al dijous 5 a l’ajuntament.

A més destaca el 10 de març la ruta per València titulada “dones valencianes oblidades per la història” per a l’alumnat del Centre FPA Paulo Freire, així com el taller “la igualtat en joc” per al CEIP Juan Carlos I.

Finalment des del 24 de març fins al 6 d’abril el Museu del Molí d’Arròs acollirà l’exposició “Il·luminades, il·lustrant la història de la misogínia” a càrrec d’Adona’t.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari