Almenara programa activitats d'oci segur aquesta Setmana Santa

Almenara programa activitats d'oci segur aquesta Setmana Santa
25/03/2021 -

L’Ajuntament d’Almenara a través de la Regidoria de Turisme ha preparat una sèrie d’activitats d’oci per a totes les edats durant la Setmana Santa que comptaran amb totes les garanties sanitàries, complint la normativa vigent, així com aforament limitat i inscripció prèvia obligatòria en les dues oficines de Turisme de la localitat, o bé trucant als telèfons 96 262 53 45 i 96 262 31 00.

Entre aquestes activitats es troba la programada per al dissabte 3 d’abril organitzada per Actio Birding que consistirà en un recorregut per la zona dels Estanys d’Almenara, la Muntanya Blanca, l’Ullal i els camps del terme municipal amb l’objectiu d’observar els ocells, gaudir del paisatge i conéixer l’espai natural. L’activitat es desenvoluparà des de les 9.30 del matí fins a les 13.30 amb aforament i grups limitats atenent les normatives sanitàries. Serà precisa la inscripció prèvia fins a completar aforament, que es podrà realitzar en les dues Oficines de Turisme d’Almenara. Els assistents hauran de portar roba còmoda, aigua i esmorzar. Aquesta serà la primera experiència d’una sèrie d’activitats per a conéixer l’entorn que es programaran al llarg de l’any en altres zones del terme municipal.

També aquesta Setmana Santa la Regidoria de Turisme de l’Ajuntament d’Almenara ha apostat per recuperar la tradició de confeccionar i volar les milotxes, els coneguts “catxirulos”, per això per al Dijous Sant, 1 d’abril, a la Platja Casablanca es realitzarà un taller de confeccionar cometes, una activitat gratuïta que serà a l’aire lliure, amb aforament limitat i complint les normatives sanitàries vigents. Els xiquets i les xiquetes participants obtindran un regal després de fer l’activitat que es farà d’11 a 13 hores. L’aforament i les places seran limitades i serà obligatòria la inscripció en les Oficines de Turisme.

Finalment, per als xiquets i xiquetes majors de 10 anys i adolescents, des de les regidories de Turisme i Joventut de l’Ajuntament d’Almenara s’ha programat una gimcana juvenil amb diverses proves per equips, també amb aforament limitat i complint les normatives sanitàries vigents. La cita serà a partir de les 11 del matí el Divendres Sant, 2 d’abril. També serà necessària la inscripció prèvia que es pot realitzar en les dues Oficines de Turisme d’Almenara.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari